Borisav BurmazRapid

Presa din Serbia lauda transferul realizat de Dan Sucu: „Start spectaculos”

După ce Borisav Burmaz a debutat cu gol în primul meci oficial în tricoul lui Rapid, presa din Serbia a scris cu entuziasm despre transferul fotbalistului trecut pe la Steaua Roșie Belgrad la gruparea antrenată de Cristiano Bergodi.

„Nu ar fi putut visa la un start mai spectaculos cu Rapid. Fostul jucător de tineret Steaua Roșie Belgrad a devenit instantaneu favoritul fanilor după o singură performanță reușită.

A marcat golul victoriei în meciul cu FCU Craiova, scor 4-3, în minutele de prelungire”, a relatat Nogomania.com despre Borisav Burmaz.

Borisav Burmaz a adus victoria formației din Giulești după ce a înscris golul de 4-3 pentru Rapid cu o lovitură de cap.

„Este o mișcare importantă în cariera mea și sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a juca la Rapid. Scopul meu este acela de a ajuta echipa să-și atingă obiectivele și de a-mi dezvolta cariera. Știu că Rapid are o istorie bogată, este un club renumit pentru suporterii fanatici. Am văzut câteva clipuri cu ei (n.r. suporterii Rapidului) și abia aștept să joc în fața lor”, a declarat Borisav Burmaz după ce a semnat cu Rapid.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,6 milioane de euri, Borisav Burmaz a ajuns la Rapid pe 1 ianuarie 2024 și mai are contract până în iunie 2026. Pe parcursul carierei, sârbul a jucat la Steaua Roșie Belgrad, Graficar, Radnicki 1923 și Vozdovac.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Lot foarte valoros si puternic, de bataie. Sa te urci peste Craiova lui Mititelu si sa-i sufoci este mare lucru. Nu multi vor lua puncte cu mititeii. Dincolo de prestatia buna a mai tuturor (mici exceptii) de remarcat jocul pustiului(19 ani) El Sawy. Puternic (1,81),determinat, stapan pe jocul cu mingea va reprezenta o concurenta serioasa pentru Krasniqi si Petrila. Degeaba incearca Bergodi sa-i salveze cariera lui Carjan, care va fi un jucator bun peste 2-3 ani. Acum, lipsit de fizic, de forta inca nu este timpul lui. Burmaz e deabia la inceput, poate si va arata mult mai mult, dar un castig cert pentru echipa cand se vor pune la punct toate relatiile de joc. E bine. P.S. FCSB nu bate cu UTA.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.