Rapid

Florin Manea și-a pus în cap și suporterii lui Tottenham. Ce i-a supărat pe englezi

Radu Drăgușin, fundașul echipei Genoa, a fost recent transferat la Tottenham. Acest transfer a declanșat nemulțumirea fanilor londonezi, care îi cer jucătorului să-și concedieze agentul, Florin Manea.

Protestul fanilor a izbucnit după o declarație a agentului Manea, care a sugerat că Tottenham nu se află printre cele mai mari cluburi de fotbal. Manea a menționat că aspirațiile sale pentru Drăgușin includ echipe de top precum Real Madrid sau Barcelona. Acest comentariu a provocat un val de ironii și critici din partea suporterilor lui Spurs în secțiunea de comentarii.

Unii fani au cerut explicit ca Drăgușin să renunțe la serviciile lui Manea, în timp ce alții au atacat agentul cu mesaje răutăcioase, evidențiindu-și nemulțumirea față de acesta.

Între timp, Tottenham, ocupanta locului cinci în Premier League, a făcut un anunț oficial despre semnarea contractului cu Drăgușin, sub rezerva obținerii autorizației internaționale și a permisului de muncă.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Gura bate curu zice o vorba romaneasca, valabil si in cazul lui Ciordeles. Cata minte sa ai sau mai bine zis sa nu ai ca sa spui asa ceva?! I-a pus Dzeu mana in cap cu baiatu asta si oligoidu zice ca e al lui pa vecie, s-ar putea sa-si ia teapa.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.