Rapid

Dinamo, figuri pe burta goală

Toată lumea știe că Rapid are cea mai tare Galerie din țară, iar pe 27 ianuarie avem un meci mare, un derby local care mereu a fost plin de acțiune și tensiune.

Scorul din Tur: Pe Teren vs. în Tribună

Ultima dată, Rapid a câștigat cu 4-0, dar, dacă te uiți la suporterii din tribună, ai zice că Dinamo ar fi trebuit să piardă cu 3-0, scor de forfait, deoarece au ales sa plece acasă.

Lupta pentru Bilete

Acum, se pare că dinamoviștii nu vor să ne dea destule bilete pentru meci. Probabil le e frică sau vor să se răzbune pentru că nu și-au putut arăta coregrafia în meciul trecut. De obicei, am înțelege jocurile astea, dar când ești aproape de faliment, nu e înțelept să refuzi 25.000 Euro doar din orgoliu.

Dinamo în Fața Realității

Sperăm că până la meci, Dinamo își va aminti de problemele sale financiare și va aprecia suportul Galeriei Rapidului.

În final, acest meci este despre mai mult decât fotbal. Este despre suporteri care trăiesc pentru echipa lor și despre un spirit de luptă care nu se dă bătut niciodată. Pe 27 ianuarie, RAPID BATE Dinamo.

Mihai Leasă pentru 1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Tuturor le este frica de galeria Rapid 🔥,ii roade și ideea că FC Rapid București va deveni unul sănătos și puternic din toate punctele de vedere.incearca să facă tot posibilul să ne împiedice cu tot ce pot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.