Rapid

De râsul curcilor! Dinamoviștii se ceartă între ei pe câte bilete ar trebui să primească Peluza Nord Rapid

Superliga – Fotbal Intern – Derby-ul care scindează galeria dinamovistă

Într-o atmosferă încinsă și plină de tensiune, comunitatea suporterilor dinamoviști se confruntă cu un scenariu neașteptat în pragul derby-ului cu Rapid. Peluza Cătălin Hîldan (PCH) și Peluza Sud a echipei Dinamo se află într-un dezacord vizibil în ceea ce privește numărul de bilete alocat galeriei rivale, cu Liviu Ungurean avertizând asupra unui posibil boicot al meciului, scrie prosport.ro.

O Împărțire a Biletelor care Divizează

Conflictul intern dintre Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud a ajuns la un punct critic, punând presiune pe conducerea „câinilor”, care se află într-o situație delicată. Pe de o parte, PCH își dorește să limiteze accesul rapidiștilor la 2800 de bilete, o măsură percepută ca un răspuns la incidentele din meciul tur. Pe de altă parte, Peluza Sud insistă ca rapidiștii să primească un număr de 5000 de bilete, o inițiativă menită să asigure un spectacol de proporții la meciul de pe Arena Națională.

Solidaritate sau Răzbunare?

În mijlocul acestei încrucișări de opinii, amintirile conflictului din partida tur aduc și mai multă tensiune. Atunci când suporterilor dinamoviști le-a fost refuzat accesul în stadion cu coregrafia, sentimentul de nedreptate și frustrare s-a adâncit, acum manifestându-se în pragul unei noi confruntări cu Rapid.

Bocciu cere respect

Arena Națională se pregătește să fie scena unei confruntări memorabile în Superliga de fotbal a României, duelul Dinamo-Rapid, programat sâmbătă la ora 20:00. Cu toate acestea, spiritele s-au încins deja înaintea marelui meci, în urma unei decizii controversate legate de distribuirea biletelor pentru fanii Rapidului.

La ora 16:00, în fața stadionului Giulești, peste 200 de suporteri erau gata să-și achiziționeze bilete pentru derby. Însă, veștile primite cu privire la locurile alocate de Dinamo, situate la inelul 3 al stadionului, au declanșat nemulțumire și dezamăgire în rândul fanilor Rapidului.

Contestarea Locurilor Alocate și Reacția Liderului Suporterilor Rapidului

În lumina acestor evenimente, Liviu Ungurean, liderul suporterilor rapidiști, cunoscut sub numele de „Bocciu”, a îndemnat fanii să boicoteze meciul și să nu achiziționeze niciun bilet. Declarațiile sale transmise fanilor subliniază nemulțumirea profundă și dorința de a fi tratați cu respect.

„Ne-au promis 2.800 de bilete, dar cei de la Dinamo au considerat că trebuie să ne urce sus, la ultimul inel. Galeria Rapidului are tradiție, are istorie și vrem să fim respectați. La inelul 3 să meargă ei cu cățelușii lor de companie! Noi vom sta la un restaurant și vom urmări meciul fiecare cum poate”, a declarat Ungurean pentru gsp.ro.

Reacția la Incidentele de la Meciul Tur și Viitorul Derby-ului

Ungurean a pus sub semnul întrebării și legitimitatea derby-ului cu Dinamo, menționând că adevăratele confruntări ale lui Dinamo sunt cu echipe precum FC Pașcani sau Bumbești Livezeni, nu cu Rapid, care este considerată o echipă de o categorie superioară.

Rapidiștii au părăsit casele de bilete fără să achiziționeze vreun bilet, în așteptarea unei posibile rezolvări a situației. Întreaga comunitate de fotbal este acum cu ochii pe derby-ul Dinamo-Rapid, așteptând să vadă cum se vor desfășura evenimentele și dacă spiritul sportiv va triumfa peste disputele administrative.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nu inteleg de ce alocarea biletelor se lasa la indemana galeriilor si nu la mana conducerii cluburilor?! Este un regulament special cumva sau este vorba de alte lucruri?

  2. Eu nu cred ca meciul ar trebui boicotat. E rusinos ca federatia permite gazdelor sa cocoate galeria tocmai la inelul 3 in vreme ce inelele de dedesubt raman goale. Dar capacitatea stadionului e mare iar meciul poate fi urmarit si din alte sectoare. Echipa noastra are nevoie mai mult de incurajare decat de coregrafia din tribune de care dinamovistii se tem asa de mult. Pacat ca nu va fi un spectacol pe cinste in tribune dar sper sa fie unul foarte bun facut de Rapid in teren.
    HAI RAPID!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.