Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Decizie radicalã luatã de Rapid. Daniel Niculae: „Nu se va mai întâmpla acest lucru”

Cu inima plină de mândrie dar și un strop de amărăciune, fanii Rapidului au privit cum Horațiu Moldovan, străjerul de nădejde al naționalei și bijuteria echipei, a fost vândut pentru o sumă care nu reflectă întreaga sa valoare. Evaluat la 2,6 milioane de euro de Transfermarkt, portarul a părăsit vechiul său teren de luptă pentru doar 800.000 de euro.

Inimile giuleștenilor au tresărit la acest transfer, simțind că soarta le-a jucat o farsă. Rapid ar fi putut beneficia de o sumă mai generoasă pentru Moldovan dacă nu ar fi existat acea clauză de reziliere.

În urma acestui eveniment, un vânt de schimbare a început să sufle prin birourile Rapidului. Cu hotărâre și un dram de regret, conducerea clubului a decis să schimbe cursul lucrurilor.

Daniel Niculae a împărtășit în studioul Digi Sport că Rapid va scrie un nou capitol în politica sa contractuală. Niciun jucător nu va mai avea clauze de reziliere, o decizie radicală, dar necesară pentru protejarea valorilor și viitorului echipei.

„Important e că nu vor mai fi clauze de reziliere la Rapid, mai e un singur jucător care are. Dacă vor să se transfere jucătorii, vor accepta să vină aici și fără clauză de reziliere. 

Nu poți să pui 20 de milioane de euro clauză unui jucător din România. Nu-și are rostul. Am demonstrat de-a lungul timpului că nu trebuie să avem o anumită clauză ca să gestionăm o ofertă benefică atât pentru club, cât și pentru jucător”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce spune Niculae este valabil pentru jucatorii care se transfera de la alte echipe la Rapid. Dar nu cred ca se poate aplica si pentru jucatorii valorosi ai Rapidului carora le expira contractul peste cateva luni si sunt doriti in alta parte putand sa plece din postura de jucatori liberi. Atunci, daca jucatorul vrea sa plece, se poate face o negociere pentru un nou contract acceptand chiar si o clauza de reziliere. Cam asa a fost si cazul lui Moldovan.

  2. Sper. Ca. E cineva în. Club. Cu. Putere. De. Decizie. Înființați. Echipa2. Liga3. Jucători. 15. 20. ANI. Echipa. 3. Liga4. Jucători. 14. 17. ANI. Jucând. Același. Sistem. Echipa. Mare. În. 3ani. 2.3. Jucători. Titulari. Echipa. Mare. Profit enorm. Cost. Mai puți n. Decit. Tsumu. Soni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.