Daniel NiculaeRapidScandalȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Adio cavalerism! Câinii s-au sucit. Câte bilete oferã Rapidului

Într-un decor plin de tensiune și așteptări mari, derby-ul Dinamo – Rapid ar putea să fie umbrit de problemele apărute în distribuirea biletelor. Inițial, o atmosferă de cavalerism părea să domine între cele două echipe, dar planurile par să se fi schimbat brusc și fără avertisment.

Dezamăgirea lui Daniel Niculae

“Sâmbătă ne aşteaptă un derby, sperăm ca Arena Naţională să fie plină. Din păcate, am fost anunţaţi dimineaţa că s-a renunţat la ideea de a ne da 5000 de bilete și s-a revenit la ideea celor 2800.” Cu aceste cuvinte spuse pentru fanatik.ro, Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a exprimat dezamăgirea și surprinderea provocată de decizia dinamoviștilor de a reduce drastic numărul de bilete alocate fanilor Rapidului.

Pierderea Spiritului de Fair-Play

“Nu acesta este o dovadă a gentleman agreement-ului pe care l-au stabilit între ei”, continuă Niculae, subliniind că atitudinea recentă a celor de la Dinamo nu reflectă spiritul de fair-play și înțelegerea mutuală care ar trebui să caracterizeze relația dintre cele două cluburi rivale.

O Istorie de Neînțelegeri

Se pare că această problemă cu biletele nu este o noutate în confruntările Rapidului. În trecut și în meciurile cu FCSB aceleași tensiuni au fost prezente, alimentând o rivalitate care pare să depășească granițele terenului de fotbal. Acuzațiile și nemulțumirile par să se adâncească, semn că pasiunea pentru fotbal poate uneori să degenereze în conflicte neașteptate.

Ce Urmează?

În timp ce fanii și jucătorii se pregătesc pentru marele meci, rămâne de văzut cum va fi gestionată această situație și dacă spiritul sportiv va reuși să triumfe peste disputele administrative. Derby-ul Dinamo – Rapid este mai mult decât un simplu meci de fotbal; este o manifestare a pasiunii, a rivalității și, sperăm, a respectului reciproc.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Da… și eu mă pregăteam să îi laud pe cei de la Dinamo…dar uite că oamenii „și -au revenit” ! Păcat și pentru ei și pentru noi !

 2. Revin cu numărul de locuri de pe Arena Naţională pe numărate nu de pe tot felul de surse care se bat cap-în-cap (legat de articolul precedent cu nr. De bilete)
  – 12600 peluza nord
  -12600 peluza sud (cum bine zicea cineva de 12500)
  -14000 tribuna I (vest)
  -16400 tribuna II (est)
  De la 5000 de locuri („ne-au dat toată peluza” – asta doar dacă restul de 7600 sunt spaţiile separatoare de restul stadionului…ha, ha) am ajuns la 2800 (cei 5 % din capacitatea stadionului)… este superb, sunt curios dacă o să fim cocoţaţi tot sus ca în meciul cu wcsb, nu de alta dar erau rapidişti care ziceau zilele trecute că nu se compară dinamoviştii cu băieţii ăia neserioşi de la wcsb…

 3. Im mod normal, dam 5-0 la catzei….asts daca nu cumva macaronarul iar face vreo tâmpenie…sau cine stie ce inventie de echipa….cum a mai facut in trecut.

  Dinamo e o catastrofa, meciul nu e niciun derby, 3p trebuie luate obligatoriu….si date goluri ca sa umplem traista la catzei.
  Asta e singura rețetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.