Borisav BurmazCristiano BergodiHoratiu MoldovanRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi, anunt CLAR in privinta transferurilor. Ce au hotarat factorii decidenti din cadrul clubului

Rapid București, sub conducerea lui Dan Șucu și Victor Angelescu, a făcut o mișcare strategică majoră aducându-l pe Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul Cristiano Bergodi a făcut publice planurile echipei în urma acestei achiziții valoroase. Acest transfer vine în urma unei serii de mutări inteligente în fereastra de transferuri, inclusiv achiziții de top ca Florent Hasani, Borisav Burmaz și Ermal Krasniqi.

Bergodi, cu o privire strategică, a evaluat că lotul actual al Rapidului este nu doar valoros, ci și suficient de extins pentru a atinge obiectivele ambițioase din partea a doua a sezonului din Superliga. Acest lucru a fost confirmat de Bergodi într-o declarație recentă: ‘Noi am terminat campania de transferuri. Am spus în 2023 de trei jucători, au venit patru’,  a spus italianul conform digisport.ro.

Cu toate acestea, există speculații că Rapidul ar putea pierde un jucător cheie, Horațiu Moldovan, portarul titular al naționalei noastre.

Horațiu Moldovan are șanse mari să facă obiectul unui transfer spectaculos în această iarnă, de la Rapid direct în La Liga, unde este dorit cu insistență de Betis Sevilla, anunță jurnaliștii de la AS.

Publicația spaniolă anunță că gruparea din Primera Division este pusă pe schimbări importante în această pauză de mercato, iar cele mai serioase ar urma să fie la capitolul portari.

Titularul Rui Silva se află pe lista mai multor echipe din Europa pentru un transfer, iar Betis Sevilla se poate despărți de el, în cazul în care pe adresa clubului va sosi o ofertă tentantă din punct de vedere financiar. De asemenea, chilianul Claudiu Bravo este ca și plecat, pe când Fran Vieites, care a intrat în ultimele șase luni de contract, își dorește să se transfere încă de acum, anunță AS.

În aceste condiții, drumul lui Horațiu Moldovan pare mai neted ca niciodată, iar șansele ca el să prindă postul de titular sunt foarte mari. Aceasta este, de fapt, și condiția pe care portarul de la Rapid o pune pentru a pleca de lângă Podul Grant în această iarnă. El își dorește să îi fie garantat un loc în primul „11”, deoarece vrea să fie sigur că va apăra poarta echipei naționale a României la EURO 2024, în această vară.

Jurnaliștii de la AS mai scriu că Betis Sevilla vrea să urgenteze mutarea, deoarece clauza de reziliere de 800.000 de euro este un adevărat chilipir pentru conducătorii clubului. Aceștia nu ar dori să aștepte vara acestui an, temându-se că prețul fotbalistului ar putea „exploda”, în cazul în care va avea prestații foarte bune între buturile „tricolorilor”, la Campionatul European din Germania.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. „lotul actual al Rapidului este nu doar valoros, ci și suficient”. Daca stii ce si cum sa faci cu el.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.