Horatiu MoldovanRapid

Andrei Ionuț Radu, transferul incredibil cu care Rapid vrea să-l înlocuiască pe Horațiu Moldovan! Portarul lui Inter Milano este lovitura pregătită în secret de Dan Șucu

Andrei Ionuț Radu ar putea fi transferul anului la Rapid, dacă Horațiu Moldovan va decide să plece din Giulești.

Prosport.ro scrie că există contacte între portarul lui Inter Milano și formația vișinie, dar totul depinde de plecarea titularului naționalei României în străinătate, acolo unde este dorit de FC Basel, din Elveția.

 

Rapid este extrem de activă pe piața transferurilor, iar giuleștenii se pregătesc deja intens pentru o posibilă plecare a lui Horațiu Moldovan.

Pe lângă varianta Ionuț Gurău de la FC U Craiova, dar și o variantă a unui tânăr portar străin, cei de la Rapid au acum pe lista priorităților un nume foarte important pentru fotbalul românesc: Andrei Ionuț Radu.

Goalkeeperul este împrumutat de Inter Milano la Bournemouth, dar clubul din Premier League nu este convins că românul este o afacere pe care vrea să o concretizeze cu un transfer definitiv, motiv pentru care nici nu mai prinde echipa.

Cu EURO 2024 care se vede deja la orizont, Andrei Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter, conform sursei citate, să termine împrumutul în această iarnă și să îi permită să plece la altă echipă, sub aceeași formă, astfel încât să poată juca și să prindă lotul lui Edi Iordănescu.

Formația din Milano a fost de acord cu solicitarea românului și i-ar fi avansat chiar și o variantă pe termen scurt: Granada, echipă din La Liga, care a întâmpinat numeroase probleme defensive în acest sezon al promovării din a doua divizie spaniolă.

Patronul formației iberice era tot un chinez, la fel ca și cel care conduce Inter, dar afacerea a picat până la urmă. Granada a reușit să-l convingă pe Augusto Batalla, portarul lui River Plate, să semneze și a oprit discuțiile pentru Radu.

  • 3.000.000 de euro e cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit transfermarkt.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.