Horatiu MoldovanRapid

Rasturnare totala de situatie! Conditia pe care Horatiu Moldovan o pune clubului care vrea sa-l transfere il poate face sa ramana in Giulesti pana dupa Euro 2024

Horațiu Moldovan (25 de ani) poate pleca în orice moment de la Rapid, dar le pune o condiție esențială celor care vor să îl cumpere.

Curtat de mai multe echipe importante de pe continent, printre care și elvețienii de la Basel, Horațiu Moldovan a transmis că oricine vrea să îl cumpere trebuie să îi garanteze locul de titular cel puțin până la finalul acestui sezon, anunță GSP.

Portarul este conștient că dacă va ajunge pe banca de rezerve, indiferent de numele clubului care l-ar transfera, va avea șanse extrem de mici să mai fie folosit titular de Edi Iordănescu.

De aceea, portarul nu se grabeste sa accepte o oferta care i-ar diminua sansele de a evolua la Euro 2024, astfel incat exista sanse mari sa continue la Rapid pana la finalul campionatului.

În acest moment, selecționerul echipei naționale a României mai are trei variante pentru postul de portar: Florin Niță, Ștefan Târnovanu și Ionuț Radu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.