Horatiu MoldovanRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre transferul lui Horațiu Moldovan! Ce șanse sunt ca portarul naționalei să rămână la Rapid până la vară

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid București, a confirmat faptul că Horațiu Moldovan, portarul român în vârstă de 25 de ani al giuleștenilor, ar putea pleca în curând de la echipă. Probabil în iarnă, 100% la vară.

„Ne gândim să aducem și un portar. Sigur, Moldovan, dacă va avea o ofertă foarte bună, poate pleca. Sunt convins să Horațiu va pleca ori în iarnă, ori în vară.

Șansele să rămână după vară sunt aproape de zero. Noi avem o clauză de reziliere, dacă vine un club să o plătească, nu ne putem opune.

Am stabilit cu Horațiu un termen până la care poate să plece în această iarnă. Dacă va fi depășit, va rămâne. El vrea să plece la un club la care să joace și diferența de salariu să fie mare. Termenul e finalul lui ianuarie”, a spus Victor Angelescu, potrivit Digi Sport.

Pentru că se pregătesc pentru varianta plecării lui Horațiu Moldovan, conducătorii din Giulești caută deja înlocuitor pentru portarul echipei naționale.

„Avem niște variante de portar, una-două variante. Gurău? Asta pot să spun că nu, nu ne interesează. Un milion pe un portar nu dăm. Sigur, putem da o sumă de bani”, a transmis Victor Angelescu, potrivit sursei citate.

Cotat la 2,6 milioane de euro de către Transfermarkt, Horațiu Moldovan a jucat 21 de meciuri pentru Rapid București în acest sezon din Superliga.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

 1. „Scapati” măi de valori !

  Umpleti-va buzunarele…pana crapa !

  Si ramaneti cu ciurucurile, refuzatii, resapatii, non-valorile!

  Ptr NON-PERFORMANTA !

  Ati uitat ca ati amanat si declarat CENTENARUL pt anul acesta ?

  Cu ce-l cinstiti ?
  OUT din Cupa !
  OUT de la Titlu !
  Poate traim din mila unuia si altuia….si cu ajutorul unor conjuncturi, sa luam vreun loc de Europa !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.