Borisav BurmazRapid

E oficial! A plecat de la Rapid, iar clubul a facut anuntul. Cine este jucatorul care s-a despartit de giulesteni

Rapid București a confirmat oficial plecarea atacantului Juvhel Tsoumou (33 de ani), marcând astfel prima despărțire a clubului în această perioadă de transferuri de iarnă.

Clubul Rapid a anunțat decizia de a nu prelungi contractul jucătorului, adus inițial în noiembrie. Tsoumou, care a evoluat anterior pentru echipe precum Hermannstadt, FCSB și Farul, nu mai jucase de șapte luni înainte de a semna cu Rapid, ultima sa echipă fiind Cong An Ha Noi FC din Vietnam.

Rapid a mulțumit jucătorului pentru profesionalismul arătat în această scurtă perioadă și i-a urat succes în viitoarele provocări. Tsoumou a avut doar trei apariții pe teren pentru Rapid, fără să marcheze sau să contribuie decisiv.

În contextul plecării lui Tsoumou, Rapid București se pregătește să întărească linia de atac. Echipa se așteaptă la revenirea lui Rrahmani după accidentare și a confirmat recent transferul atacantului Borisav Burmaz din Serbia, precum și pe cel al lui Florent Hasani, unul dintre golgheterii campionatului Albaniei.

În această perioadă de transferuri, Rapid București continuă să-și consolideze echipa, sub conducerea acționarului majoritar Dan Șucu, care recent a anunțat o majorare de capital de 5 milioane de euro pentru club.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu poate sa ceara nimic. Are un contract care inceteaza la mijlocul lui Ianuarie. Asa ca, ura si la gara.

  2. MAINE, POIMÂNE CERE SI ASTA DAUNE , SALARII, RECOMPENSE??CÂND PLEACĂ SĂ SEMNEZE LNOTAR CA NU ARE ALTE CERERI.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.