Rapid

N-a confirmat asteptarile si e pe picior de plecare de la Rapid. Are doua optiuni pe masa

Cătălin Cîrjan (21 de ani), jucătorul adus de Rapid București în vară de la Arsenal Londra, pare să fie nemulțumit de timpul său de joc redus la echipa din Giulești, iar mijlocașul ofensiv caută soluții pentru viitor, având două opțiuni pe masă, scrie iamsport.ro.

Scurtă prezentare

Cîrjan a fost vedeta perioadei de transferuri vara trecută, dar performanțele sale la Rapid nu au fost pe măsura așteptărilor. Deși adus cu așteptări mari, mijlocașul ofensiv nu a reușit să-și facă prezența simțită în prima parte a sezonului.

Opțiuni pentru Viitor

Sursa citata indică faptul că mijlocasul are o clauză în contract care îi permite să bifeze un anumit număr de meciuri. Cu toate acestea, până în prezent, fotbalistul nu a reușit să se impună, iar Rapid are posibilitatea de a plăti 1.5 milioane pentru a-și asigura transferul definitiv în vară.

Viitor Incert

Nemulțumit de statutul său actual, Cîrjan se antrenează intens, dar joacă din ce în ce mai puțin. Prima opțiune este să rămână la Rapid până la expirarea împrumutului în vară. Cea de-a doua variantă presupune întoarcerea la Arsenal și un eventual împrumut la o altă echipă, însă momentan nu există oferte de la nicio echipă din România sau străinătate.

Performanțe la Rapid

În prima jumătate a sezonului, Cîrjan a fost prezent în 11 partide din 17 în Superligă, cu un total de 407 minute jucate. Cu un singur assist în 13 apariții oficiale, fotbalistul nu a reușit să impresioneze pe deplin. O posibilă cauză a scăderii sale în clasamentul echipei ar fi venirea lui Andrei Borza (18 ani) pe aceeași poziție.

Concluzie

Cu un viitor incert, Cătălin Cîrjan pășește în iarnă cu opțiunile deschise, iar timpul îi va spune dacă rămâne în Giulești sau revine la Arsenal în căutarea unor noi oportunități.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Cre deam. Ca. NICULAE. e. Președinte. Cu. Copii. RAPIDULUI. DAR. EL. FORTEAZA. CU. RADIO. SONI. CU. TUMU. IN LOC SAL FORTEZE PE. STAN. FIXIC. BUN. BATAIOS 18 ANI. PERS. INCASAT BANI PE EL. CUM A. FOST SI CU. RARES

  2. Carjan fara forta, fara fizic, inca crud desi nici perspectivele nu sunt roz. Ce sa joace, sa-l ia Muhart sau Cretu sub brat sa alerge cu el ?

  3. Sucule, realizezi cu ce echipa manageriala lucrezi ? Își bat joc de banii tai, schimba-ai !!! RAPID nu este ” Imperiul leilor” !

  4. Sucule, măcar acum a-i înțeles ce echipa de management ti-ai ales ? RAPID nu este ” Imperiul leilor „. I ți bați joc de banii tai și dai satisfactie lui Becali !!!

  5. S-a greșit cu carjan. Nu i s-a dat încredere. E regretabil pt ca ne-ar fi ajutat. E tânăr, exploziv, tehnic, are potențial, dar și ghinion. A nimerit un antrenor fricos, care nu joaca pe stilul lui.

  6. Incep sa cred tot mai mult ca se doreste schimbarea lui Bergodi. Multe nemultumiri la jucatori, unii par ca nu inteleg ce le cere antrenorul.Si chiar credeam ca vom face o surpriza placuta cu campionatul( ha ha ha) sau Cupa..poate cupa satelor.

  7. Din pacate nu se pliaza pe stilul lui Bergodi. O sa plece si el si Bergodi, dar dupa Cirjan o sa plangem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.