Cristiano BergodiHoratiu MoldovanRapidȘtiri Rapid București

Fanii Rapidului și-au exprimat părerea pe 1923.ro înainte de meciul decisiv cu CFR

Înaintea duelului crucial cu CFR Cluj, suporterii echipei Rapid și-au manifestat opinii și speranțe pe platforma 1923.ro. Cu toții așteaptăm cu sufletul la gură această partidă ce are să decidă soarta echipei în Cupa Romaniei. Vom analiza câteva dintre comentariile postate și vom încerca să surprindem pulsul suporterilor în acest moment tensionat.

1. Vali

„Sunt sigur că Bergodi va citi cu mare atenție comentariile noastre și va face echipa așa cum ii sugeram noi!”

Comentariu: Vali pare să adopte o notă ironică, sugerând că antrenorul Bergodi ar putea alege alinierea echipei pe baza comentariilor suporterilor. Un ton ludic ce poate fi interpretat ca o exprimare a scepticismului.

2. Rapidistul

„CFR e clar peste noi. Ca lot, joc și antrenor. Însă Rapid i-a bătut mereu în Giulești. Din păcate, noi nu avem antrenor. Ca părere, ar trebui jucat cu Moldovan, Braun, Cristea, mijlocaș la închidere, Iacob, Șapunaru, Borza, Oaidă, Omar, Papeau, Funsho și Valle.”

Comentariu: O perspectivă realistă asupra diferențelor dintre echipe, dar și o propunere de formulă de echipă. Suporterul adaugă o notă de nostalgie privind performanțele anterioare.

3. Radu Liviu Nicolescu

„Inconstanța ne omoară. Batem pe FCSB și pierdem cu U Cluj, facem egal cu ultima clasată. Nu există pronostic real, mâine, cu CFR. E la noroc. Depinde ce zi prindem.”

Comentariu: Radu evidențiază aspectul inconstant al echipei, subliniind imprevizibilitatea rezultatelor. O abordare realistă, dar și cu o notă de scepticism.

4. Zetanu

„Rapidul are nevoie de minim 3 jucători TITULARI, peste media echipei, ca să se poată bate la locurile 1-3. La prima strigare, avem nevoie de un fundaș central cu experiență și talie, un închizător adevărat care să aibă terenul și un mijlocaș de creație.”

Comentariu: Zetanu propune soluții concrete pentru consolidarea echipei și subliniază importanța unor poziții cheie. Este o viziune analitică și pragmatică.

5. UN RAPIDIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA.

„Rezultatul final al acestui joc de calificare în fazele superioare ale Cupei va depinde foarte mult de strategiile celor doi antrenori.”

Comentariu: Suporterul aduce în discuție impactul antrenorilor asupra rezultatului și subliniază importanța galeriei în susținerea echipei.

6. Sorin Radulescu

„Părerea mea este că va fi foarte greu să trecem mai departe, dar nu imposibil. Avem nevoie de un atacant bun, un mijlocaș de creație și unu sau doi fundași centrali. Speranța moare ultima.”

Comentariu: Sorin identifică nevoile echipei și evidențiază dificultățile, dar și o notă de optimism.

7. Antisistem

„Greșeala uriașă a fost în modul de abordare al meciului cu CSA; aroganți, plus faptul că au intrat cu rezervele. Acum, este tardiv, jucăm cu o echipă rănită și amenințată de patron! O echipă peste noi valoric, deci cu mare noroc și cu o mobilizare exemplară vom putea câștiga acest meci!”

Comentariu: Antisistem critică abordarea anterioară a echipei și subliniază provocările cu care se confruntă Rapidul.

8. AndreiFZR

„@Cetateanu` Trebuie să îi învingă Botoșani pe U Cluj și în același timp Alexandria să nu bată pe CSA Steaua pentru că ar face 6 puncte.”

Comentariu: AndreiFZR aduce în discuție scenarii posibile pentru calificare, evidențiind complexitatea situației.

9. Cetateanu’

„CFR este la ananghie, nu vine ca în alte dăți să facă act de prezenta. Bergodi trebuie să facă minuni să poată să bată în meciul ăsta. Se duse și Cupa. Rămânem cu play-off-ul și speranța de cupe europene, locurile 1-3.”

Comentariu: Cetateanu’ adoptă o perspectivă realistă asupra provocărilor echipei.

10. 1 rapidist

„E de datoria jucătorilor și a managementului să iasă în față și să ne explice ce/cum vor? Iar de la macaronarul mormăit și obraznic nu avem ce să cerem. Ce să spună? Cu el sau fără el… tot aia este. Ar putea totuși să ne spună ceva, respectiv că pleacă…”

Comentariu: 1 rapidist exprimă nemulțumirea față de management și solicită transparență în privința viitorului echipei.

După cum se poate observa, suporterii echipei Rapid au o gamă variată de opinii și așteptări înaintea meciului cu CFR Cluj. Cu toții speră la o evoluție remarcabilă a echipei lor de suflet și așteaptă cu nerăbdare desfășurarea acestei partide cruciale. După finalul meciului, îi îndemnăm pe toți suporterii să revină pe 1923.ro pentru a-și exprima gândurile și impresiile post-meci. Fie ca pasiunea pentru Rapid să continue să ardă cu intensitate în inimile tuturor suporterilor!

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Gata s-a dus cupa. Asa se intampla cand s-a jucat de-an sulea cu csa. Bergodi are toata vina.

  2. Am demonstrat din nou ca avem o aparare relativ solida si stim sa jucam la 0-0, chiar daca avem nevoie doar de victorie.

  3. E minutul 60, dar nu vad cum putem inscrie. Avem prea putine ocazii si fara om de gol. Cred ca s-a cam terminat cu sferturile. Sper sa ma insel, dar nu cred.

  4. Am vrut sa zic „Petrolul, Corvinul si Hermannstadt”, evident, nu „Petrolul, Sepsi si Hermannstadt.”

  5. Cert e un lucru: trebuie sa batem, si nu oricum, ci la diferenta cu cel putin un gol mai mare decat bate U Cluj pe Botosani, asta ca sa iesim din grupa pe locul 1. Problema e insa: vrem sa terminam pe locul 1 in grupa? Sau pe 2? Depinde de ce se intampla maine in grupa A. Oricare dintre Petrolul, Sepsi si Hermannstadt au sanse, zic eu Corvinul are sanse mai mari de locul 1 decat Petrolul care joaca maine cu Sepsi. Daca Sepsi scoate un egal la Ploiesti, Corvinul trece cu o victorie la Progresul Pecica pe 1 si ne-ar conveni mai mult locul 2 in grupa. Daca oricare dintre Petrolul sau Sepsi pierd maine iar Hermannstadt castiga, atunci Hermanstadt poate trece pe 2 si atunci ne-ar conveni locul 1 in grupa. E un pic la noroc.

  6. Vrajeli. Cand nu se mai doreste antrenorul, degeaba. Pot sa stea si nemiscati, antrenorul e de vina permanent si peste tot. Macar sa gaseasca un inlocuitor pe placul vedetelor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.