Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Mircea Bornescu a vorbit despre drumul Rapidului către glorie, drum încă presărat cu pași nesiguri

Echipa Rapidului, cu inima bătând în ritmul străvechi al cartierului Giulești, se află într-un moment de cumpănă. Aceasta, după ce ultimele etape i-au găsit pe bravii luptători ai lui Cristiano Bergodi prăbușiți în fața adversarilor, cu doar câteva puncte obținute în bătălii duse cu Sepsi, FC Botoșani, U Cluj și FC Voluntari.

Pe drumul spre culmile gloriei, visul titlului pare acum mai îndepărtat, un ecou peste văi și dealuri, cu echipa situată la șapte puncte în urma liderului FCSB. În acest peisaj, Mircea Bornescu, vechiul gardian al porții Rapidului, și-a făcut apariția în platoul Exclusiv Rapid, purtând cu sine o viziune care poate tulbura apele în inimile suporterilor giuleșteni.

Cu o privire înțeleaptă asupra situației, Bornescu a desfășurat tapiseria realității, subliniind că proiectul înfloritor al lui Dan Șucu nu a atins încă apogeul. El susține că pentru Rapid, drumul spre triumf este încă presărat cu pași nesiguri, iar visul gloriei trebuie clădit pe temelii mai solide, nu în grabă și nesăbuință.

Cuvintele lui Bornescu sunt un imn pentru răbdare și înțelepciune, reamintind că în fotbal, ca și în viață, marile realizări se construiesc treptat, cu grijă și măiestrie. Pentru fanii giuleșteni, aceasta poate suna ca o provocare la adresa visurilor lor, dar în același timp, e un apel la realitate și la frumusețea muncii neîncetate.

Astfel, în timp ce Rapidul își continuă călătoria, suflarea Giuleștiului așteaptă cu sufletul la gură, visând la ziua în care va sărbători, nu doar o victorie pe teren, ci triumful unui proiect bine construit, care va aduce cu sine gloria mult așteptată.

În același timp, nu cred că Rapid are în momentul de față puterea necesară de a câștiga campionatul.  Nici nu este normal…Într-un proiect sănătos trebuie urmați anumiți pași și nu cred că este normal ca după un an de zile în care ai un finanțator foarte potent să te bați la campionat.

Stabilitatea pe care o are o are de un an de zile. Sunt niște pași care trebuie urmați. Încerc și vreau să nu fiu un suporter de rezultat, trebuie să vezi dincolo de ceea ce se întâmplă pe teren, trebuie să vezi lucrurile bune care se întâmplă în clubul Rapid. Vorbesc aici despre marketing, despre imagine…, a declarat Mircea Bornescu, la Exclusiv Rapid.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Anonimule nu mai da sfaturi proaste.,se găsesc atacanți mai buni și la preturi mai bune.Conteaza ce cumperi și cu cât,nu se arunca cu banii pe fereastra

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.