Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Constantin Zotta trage un semnal de alarma: „Rapid e intr-o situatie dificila”

Rapid București se confruntă cu o serie de patru meciuri fără victorie în Superliga, punându-i pe oficialii clubului și pe antrenorul Cristiano Bergodi într-o situație dificilă. Cu presiuni crescânde și incertitudini cu privire la viitorul său la echipa susținută de Dan Șucu și Victor Angelescu, Bergodi se află la un punct critic.

După un triumf împotriva lui FCSB pe 5 noiembrie 2023, Rapid a intrat într-o perioadă de impas, situându-se pe locul 4 în clasamentul Superligii, cu 31 de puncte. Această serie de rezultate sub așteptări ridică întrebări privind capacitatea echipei de a se califica în play-off-ul Superligii.

Declarația lui Constantin Zotta

Constantin Zotta, fost oficial în Superliga, a oferit o perspectivă asupra situației actuale a Rapidului. Într-un interviu acordat pentru Orange Sport, Zotta a transmis un avertisment clar lui Cristiano Bergodi:

„Rapidul e într-o situaţie dificilă, a avut rezultate modeste în ultima perioadă. Cred că Bergodi se duce în sprint până la Roma, trebuie să ia minim 4 puncte din următoarele două meciuri. Poate două rezultate de egalitate. Într-o oarecare măsură, Petrolul și Farul sunt contracandidate, sunt ținute prin aceste rezultate de egalitate sub Rapid. Rapidul acum trebuie să se gândească să prindă play-off-ul. Nu știu cine a decis și cum a decis abordarea meciurilor din Cupă, au făcut o gravă eroare. O victorie cu Steaua poziționează Rapidul total altfel…”

Situația Actuală a Rapidului

De la ultima victorie împotriva FCSB, Rapid a înregistrat două remize și două înfrângeri, iar echipa a fost de asemenea eliminată din Cupa României Betano. Următorul meci al Rapidului va fi împotriva Petrolului Ploiești, un meci crucial pentru viitorul sezonului.

Cu 31 de puncte acumulate în 19 etape, Rapid se află într-o poziție dificilă, având în vedere clasamentul strâns din Superliga și lupta pentru un loc în play-off.

Concluzie

Acest moment decisiv pentru Cristiano Bergodi și Rapid București ar putea defini sezonul 2023-2024 al echipei. Cu așteptări mari și presiuni crescânde, următoarele meciuri vor fi esențiale pentru stabilirea direcției viitoare a clubului.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.