Gigi BecaliRapid

Dan Sucu si Gigi Becali au mutat in birouri lupta pentru suprematie. Ce jucator e disputat de catre cei doi magnati

Gigi Becali și Dan Șucu, patronii de la FCSB, respectiv Rapid, se luptă pentru transferul lui Baba Alhassan (23 de ani), de la AFC Hermannstadt, una dintre revelațiile din Superliga.

Cei doi „granzi” ai Bucureștiului sunt în competiție directă pentru semnătura fotbalistului care a impresionat în acest sezon.

Gigi Becali și Dan Șucu „licitează” pentru a obține în această iarnă semnătura ghanezului cotat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, la 750.000 de euro.

Cei doi nu se mai uită la bani când vine vorba despre fotbalistul din Ghana, care a demonstrat că s-a adaptat excelent rigorilor din Superliga.

Vicecampioana României este prima care ar fi înaintat o sumă, în jur de 200.000 de euro – de care, însă, șefii sibienilor nici nu au vrut să audă. Ulterior, Rapid a urcat până la 500.000 de euro, însă Dan Șucu a anunțat că nu mai adaugă niciun leu peste, astfel că pe fir a reintrat Gigi Becali, care ar fi plusat, anunță GSP.

Astfel, în acest moment sunt șanse foarte mari ca fotbalistul în vârstă de 23 de ani să ajungă la FCSB pentru o sumă în jurul valorii de 600.000 de euro – 700.000 de euro.

Baba Alhassan este titular indiscutabil la Hermannstadt, unde, însă, în acest sezon nu a marcat decât două goluri în cele 17 prezențe din campionat.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Becali este pe cale sa ia alta teapa asa cum a facut cu Micilescu, Compani, Ganea,, Rotariu, etc. Rapidul este inteles cu Dani Coman si liciteaza fals

  2. Se lupta pentru Baba? Cum s-a luptat pentru Dragus,Stefanescu,Yuri? Adica pas. Lupta-te pentru un antrenor obisnuit cu performanta in cupe europene (Lucescu, Dan Petrescu sau echivalent) si un specialist in fotbal, cu relatii inclusiv externe ca presedinte ( Lucescu senior, Lupescu,sau echivalent) care sa aduca fotbalisti nu jaloane, nu putoi sub 22 de ani, cand este recunoscut ca varsta performantei este intre 25 si 28 de ani (cu foarte mici exceptii care intaresc regula).Am uitat, la vara pleaca si Moldovan, probabil. Ia taurul de coarne , d-le Sucu.

  3. Nu va luati dupa prostii care va sfătuiesc sa nu mergeti la meci, sunt de-ai lui Mustata. Aia fac asa, se cred ei buricul pamantului, dau pedepse, iarta, ca jiji Dumnezeu..

    Haide-ti pe Giulesti! Hai Rapid!

  4. Nu prea se pune nimeni cu nea Gigi. Acum dacă după 4, 5 etape îi trimite înapoi cu bocceluța în spate este altă treabă. Cert este că nea Gigi a început casting-ul. La Rapid, vine paștele și manajerii nu se hotărăsc ce sau pe cine să aducă. Papeu versiunea 2.0 sau Funsho „upgrade” la următoarea versiune care pe lângă viteză are și șut. Versiunea și cu dribling mai spre vară…

  5. Ne face ciobanu si la bani!
    Nu mergeti astazi la stadion, merita o pedeapsa!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.