Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi îl contrazice pe Dan Șucu: „Sunt prostii. Nu ne-am văzut de zece zile.”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a anunțat 6 transferuri la formația din Giulești în perioada de mercato din iarnă, însă milionarul este contrazis de Cristiano Bergodi.

„Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent”, spunea patronul Rapidului după eliminarea din Cupă.

„Eu nu am vorbit cu domnul Șucu. M-am văzut cu el în urmă cu zece zile. Sunt prostii astea că eu vreau să schimb jumătate de echipă, că aducem 5-6 jucători. Sunt prostii”, a declarat Cristiano Bergodi.

Antrenorul italian susține că nu a discutat cu Dan Șucu în legătură cu transferurile pe care Rapid le va face în perioada de mercato, însă dă asigurări că la formația din Giulești nu vor fi aduși 6 jucători în iarnă.

„Eu nu am vorbit cu domnul Șucu. M-am văzut cu el în urmă cu zece zile. Sunt prostii astea că eu vreau să schimb jumătate de echipă, că aducem 5-6 jucători. Sunt prostii, Nu e vorba să aducem 5-6 jucători noi, nu schimbăm toată echipa pentru că am ieșit din Cupă. Chiar și Petrila și Rrahmani pot fi achiziții. Revin după multe accidentări, 

Și ar mai fi de adus doi sau trei jucători. Trebuie să avem concurență pe posturi. Și iată că asta sunt cei 5-6 jucători noi”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Ce a spus Dan Șucu despre transferurile pe care le pregătește la Rapid

„Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat. Suntem hotărâți să avem și să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă!

Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion nu are ce căuta alături de noi! Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri”, a spus Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Vă invităm să tragem împreună concluziile, așa că lăsați un comentariu mai jos.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. EU II PROPUN PE MARIAN IANCII SI ADR PORUMBOIU să se alăture dlui DAN SUCU.SUNT DIVERSIUNI pt a atenua supărarile supăorterilor de o viață pe prostul management, bezmetic si infantil cu jucatori adusi fara contract, ca la pomană, cu valoare de liga 2-3.CÂT TIMP un tandem MĂLDĂ -DANI COMAN a fost refuzat de 3 ori de tandemul ANGELESCU -D NICOLAE, egocentristi, aroganți, nepriceputi la fotbal nici la genunchiul lui DINU VAMĂ, în lipsa unor experti si progesioniști ca BOGDAN BARATKY, PUIU IONESCU, MIRCEA RADULESCU, RAPIDUL NU VA PERFORMA cu gugustiuci, vopsitim-,superficiali , plutasi pe uscat!!!DL DAN SUCU trebuie sa-si schimbsa mentalitate si coechipierii dacsa vrea performanță!!! O LISTĂ CU VIITORI JUCATORI dintre IACOB ȘI RARES POP-UTA, GURAU-BAUSA SI CHITU – U CRAIOVA, ALEX POP -OTELUL, GRAMINI, ARDEAN- FARUL, D PARASCHIV- SIBIU, D STOICA ȘI D POPA – U CLUJ, păstrati doar cei din apărare + RAHMANI SI PETRILA. RESTUL OUT.CINE-A FOST INCAPABIL DE A SARBATORI CENTENARUL , rezumandu-se la prăjituri di bere numite ”RAPID”, NU POATE MANAGERIA PERFORMANȚA.

  2. Asta nu pleaca, diar daca este dat afara, asa ca pana-n vara sa va spalati pe cap cu el, astazi o sa fie minune daca castigati!
    Il intaleg si pe italian, la ce jucatori slabi are si-ar da singur palme peste scafarlie!

  3. Păi dacă din cei 5-6 jucători (Şucu), 2-3 o să fie titulari = de valoare (Angelescu), nu îţi rezultă fix ce a zis Bergodi (că nu-ţi schimbă de fapt jumătate de echipă, dar o să fie concurenţă pe posturi)?

  4. Depinde de ultimele 3 meciuri ramase anul asta si este posibil sa avem alt antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.