Rapid

Amenintari fara precedent din partea lui Dan Sucu: „Nu au ce cauta alaturi de noi”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a transmis un mesaj după eliminarea echipei din Cupa României.

Dragi Rapidiști,

Știm că sunteți dezamăgiți. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obișnuiți și nici nu vrem sa ne obișnuim.

Pentru Victor și pentru mine, ca acționari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm și la o altă echipă de tradiție din București, cu un număr mare de susținători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult și mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Suntem hotărâți să avem și să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion, nu are ce căuta alături de noi!

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, și băieții noștri valoroși care acum, din nefericire, sunt accidentați.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat și ne așteptăm ca fotbaliștii noștri care intră în teren să înțeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o și să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca și fani, ne ramâne plăcerea de a-i susține, de a-i încuraja și de a-i împinge spre victorie.

Cu mulțumiri,
Dan Șucu

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Daca se doreste performanta mai devreme sau mai tarziu trebuie luat taurul de coarne , cum a facut Copos. Trebuie adus antrenor gen Lucescu sau echivalent, care stie cu ce se mananca fotbalul de top, nu Maldaraseni, Bergozi , Sumudici, Muti, Radoi, Contre, etc care si-au aratat limitele. De asemeni presedinte cu relatii, cu experienta, care sa puna umarul , gen Lupescu (daca nu se poate Lucescu senior, nu inexperimentati gen Niculae,Coman, etc sau hoaste batrane iesite din fenomen) care sa nu se bata pe burta cu impresarii de doi bani care misuna si care sa nu puna interesul personal inaintea interesului clubului. Aducerea unor fotbalisti de top, cu care sa iesi din fotbalul mocirlos romanesc. Asta ar fi urmatorul nivel de performanta adica investitii majore. Adica bani. Multi.

  2. Dan Sucu ar trebui sa se dea la ei si nu numai la jucatori. La toti. Daca mai sta asa ca „blandul Ben”, or sa-i toace astia banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.