Horatiu MoldovanNaționala de Fotbal a RomânieiRapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre plecarea lui Moldovan si da asigurari fanilor ca postul de portar e acoperit

Horațiu Moldovan a debutat pentru naționala României acum un an, pe 17 noiembrie 2022, într-un amical împotriva Sloveniei, iar de atunci a adunat 8 apariții în preliminariile EURO 2024. Recent, au circulat zvonuri că ar fi în vizorul campioanei din Croația, Dinamo Zagreb.

Victor Angelescu a declarat în interviul acordat iAM Sport că, deși nu au existat discuții cu Dinamo Zagreb, giuleștenii au un înlocuitor pregătit în cazul unei oferte de nerefuzat pentru Moldovan.

„Nu există discuții. Nu pot să vă confirm clauza pentru că sunt chestii interne și nu am ce să confirm, dar este normal să ne fie teamă că il putem pierde pentru că această clauza poate fi plătită oricând, mai ales că a jucat foarte bine în ultimul timp. Avem, avem… tot timpul”, a declarat Angelescu.

Detalii și Opțiuni în Cazul unei Plecări a lui Moldovan

Moldovan, cu o cotă de piață de 2 milioane de euro conform Transfermarkt, reprezintă o piesă cheie pentru Rapid. În situația unui transfer, opțiunile pentru poziția de portar rămân Virgil Drăghia și Bogdan Ungureanu. Cu toate acestea, Drăghia a avut doar două apariții în acest sezon, iar Ungureanu a petrecut doar 5 minute pe teren în Superligă.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Eu cred ca o plecare ar fi prea precipitata. Moldo ar trebui sa astepte inca aproape un an, pana dupa Campionatul European si de-abia pe urma sa accepte o oferta mult mai serioasa decat Dinamo Zagreb, ca are potential si calitati de nota 10, de la o echipa mult mai mare, asta in cazul in care joaca foarte bine in Germania. Aftfel, mi-e teama ca o sa ajunga sa lustruiasca banca, asa cum au mai facut-o multi inaintea lui.

 2. He he! Stai sa vezi daca inerent (nu poti sa dai 6-6 tot timpul, mai dai si un 2-1) , in urmatoarele 2,3 meciuri o sa pierdem puncte si Moldovan ia vre-un gol parabil! Sa vezi cum sar latraii cu gura!

 3. Utc ist de 2 lei.
  management de 2 lei si 5 bani.

  Da…angelescule,… ai inca 2 portari egali cu Moldo….
  Mai bine taceai

 4. Titular incontestabil la Rapid si echipa nationala daca asteapta pâna in vara va pleca pe cel putin 5.000.000 plus un salariu pe merit. Bravo Moldovan felicitari

 5. Moldovan nu va pleca până în vară.este un tip destept și știe că riscă să piardă postul de titular la națională,mai ales că sa calificat la Euro.exista riscul de adaptare și etc.la noua sa echipă.eu cred că nu va risca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.