RapidȘtiri Rapid București

Albion Rrahmani, veste uriașă pentru suporterii Rapidului! Când revine pe teren. „Sunt foarte bucuros!”

Albion Rrahmani, unul dintre favoriții suporterilor din Giulești, a anunțat când revine pe teren după accidentarea suferită în meciul jucat de Kosovo cu Andorra, scrie prosport.ro care citeaza site-ul oficial al Rapidului.

La distanță de o lună de la accidentarea suferită în partida cu Andorra, Albion Rrrahmani a revenit alături de echipă la antrenamente și a început pregătirea individuală.

Într-un interviu acordat pentru site-ul echipei Rapid București, fcrapid.ro, fotbalistul kosovar a vorbit despre starea sa de sănătate și a anunțat că va fi 100%pregătit în stagiul de pregătire din iarnă.

„Recuperarea merge foarte bine şi sunt foarte bucuros pentru mine, pentru procesul de recuperare şi sper să revin pe teren cât mai curând. Toţi cei care m-au văzut, medicul, fizioterapeutul, au spus că voi fi apt pentru reluarea campionatului, în iarnă, aşa că sunt nerăbdător să revin şi să joc în primul meci din ianuarie şi îmi doresc ca lucrurile să întâmple astfel.

Săptămâna viitoare voi merge la control, iar după acesta voi începe să alerg şi, cu siguranţă, voi fi pregătit să joc în ianuarie dacă lucrurile merg conform planului. 

Sper că voi fi sută la sută apt pentru stagiul de pregătire din iarnă. Dacă la următorul control este totul în regulă, voi începe să alerg şi până când vom pleca în cantonament ar trebui să fie totul bine pentru a fi apt”, a spus Albion Rrahmani.

Albion Rrahmani a suferit o fractură echivalentă bimaleolară dreaptă (fractură de peroneu), iar medicii i-au transmis fotbalistului kosovar că va sta departe de terenul de joc trei luni.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Albion Rrahmani a ajuns la Rapid pe 7 august 2023 și a semnat un contract valabil până în iunie 2026. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a adunat șase goluri și două assisturi în șapte meciuri jucate pentru formația patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Fotbalistul care l-a costat 600.000 de euro pe Dan Șucu a adunat două selecții în tricoul naționalei statului Kosovo, acolo unde a debutat pe 12 septembrie 2023 într-un meci pierdut cu România, scor 0-2.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.