Daniel NiculaeHoratiu MoldovanRapid

Umor giulestean | Metoda prin care Daniel Niculae intentioneaza sa-l pastreze pe Moldovan la Rapid a starnit hohote de ras

În urma partidei dintre România și Elveția, încheiată cu o victorie istorică 1-0 pentru „Tricolori”, Horațiu Moldovan a devenit subiectul principal în fotbalul românesc. Atât pentru paradele spectaculoase făcute în poarta națională, cât și pentru glumele spumoase ale lui Daniel Niculae.

Moldovan, Erou la Arena Națională: În vârstă de doar 25 de ani, Horațiu Moldovan a fost vedeta indiscutabilă a partidei, salvând echipa națională cu intervenții de senzație. Cu o prestație demnă de un erou, portarul a reușit să păstreze poarta neatinsă și să aducă bucurie milioanelor de fani români.

Niculae, Maestrul Glumelor la Digi Sport: În cadrul emisiunii Digi Sport Special, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a dat o replică memorabilă când a fost întrebat despre posibila plecare a lui Moldovan: „Cătușe și de bară în Giulești.” O glumă care a adus zâmbete în studioul sportiv și care a stârnit hohote de râs în rândul privitorilor.

Transferul lui Moldovan, Sub Lupa Foștilor Mari Internaționali: Ilie Dumitrescu și Florin Prunea au exprimat îngrijorări cu privire la posibilitatea ca Rapidul să-l piardă pe Moldovan. Cu toate acestea, Daniel Niculae a menționat că discuțiile sunt în derulare și că speră ca portarul să rămână măcar până în vară.

Clauza de Reziliere: Niculae a dezvăluit că în contractul lui Moldovan există o clauză de reziliere, dar suma este mai mare decât cea vehiculată în presă, ridicând astfel și mai mult misterul în jurul viitorului portarului.

Concluzie: Cu Moldovan în formă de zile mari și cu atmosfera relaxată și plină de umor oferită de Niculae, se pare că fotbalul românesc are parte de o perioadă fascinantă. Rămâne de văzut cum vor evolua discuțiile privind transferul și dacă „Tricolorii” vor continua să ne ofere bucurii în competițiile viitoare. Să rămânem conectați și să urmărim evoluția acestei povești fotbalistice captivante.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Moldovan e D-zeu la Rapid (de acum familia lui, noul Raducanu) si asa poate sa ramana, cat timp exista bani si stabilitate. Daca vrea sa plece nimeni nu il poate opri dar in viata e bine sa nu dai vrabia din mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.