Dan ȘucuGica HagiMircea LucescuNaționala de Fotbal a RomânieiRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu, scurt si la obiect dupa calificarea Romaniei la Euro 2024. Ce a declarat patronul Rapidului

Într-un mod care nu lasă loc de interpretări, Dan Șucu, finanțatorul majoritar al Rapidului, și-a exprimat clar opinia la partida dintre România și Elveția, încheiată cu scorul de 1-0. Prezent la Arena Națională, Șucu a transmis un mesaj ferm cu privire la viitorul fotbalului românesc, scrie iamsport.ro.

„Așa cum am spus, este începutul unei perioade foarte bune pentru fotbalul românesc!”, a declarat Șucu înainte de a intra pe stadion pentru a urmări confruntarea dintre cele două echipe, într-un meci crucial pentru stabilirea primei clasate în grupa I.

La acest eveniment, loja VIP a fost onorată de prezența unor nume sonore din fotbalul românesc, printre care Gică Hagi, Mircea Lucescu, Ilie Dumitrescu și alții.

Pe lângă participarea la meci, Dan Șucu pare să aibă planuri mari pentru fotbalul românesc. Potrivit informațiilor furnizate de Victor Angelescu, acesta intenționează să achiziționeze mai multe baze sportive în țară, cu scopul de a dezvolta fotbalul de masă și de a crește potențialul clubului Rapid în formarea tinerilor jucători.

Angelescu a subliniat că discuțiile cu Șucu au început în contextul unei posibile colaborări în domeniul copiilor și juniorilor, întrucât finanțatorul este interesat de dezvoltarea fotbalistică a propriilor copii. Proiectul lui Șucu ar viza și investiții în fotbalul de masă în mai multe orașe din țară, cu achiziționarea de baze sportive.

Șucu pare să fie determinat să aducă beneficii semnificative clubului Rapid, având în vedere că planurile sale se extind dincolo de bugetul obișnuit al echipei. Victor Angelescu a detaliat cum acest proiect ar putea influența pozitiv clubul și a evidențiat că Șucu a făcut deja pași concreți pentru a investi în dezvoltarea fotbalului juvenil la Rapid.

În concluzie, gesturile și declarațiile lui Dan Șucu la meciul România – Elveția nu sunt doar de susținere a echipei, ci reflectă și angajamentul său profund față de viitorul fotbalului românesc, materializat în planuri concrete de investiții și dezvoltare.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.