Rapid

Rapid a jucat un amical cu CS Tunari, iar Kevin Soni a marcat. Cât s-a terminat meciul

Cu un lot redus, mulți jucători fiind implicați în acțiunile echipelor naționale sau aflându-se în recuperare după accidentări, Rapid s-a descurcat fără mari probleme în fața formației CS Tunari, impunându-se cu scorul de 4-2 (2-0).

Golurile au venit din partea jucătorilor Ștefan Pănoiu (minutul 43), Alex Ioniță II (minutul 45), Kevin Soni (minutul 56) și Borja Valle (minutul 89). De partea cealaltă, Dragoș Gheorghe (minutul 52) și Denis Despa (minutul 65) au reușit să marcheze pentru formația CS Tunari.

Un moment important a fost apariția lui Kevin Soni în tricoul echipei Rapid, acesta reușind să înscrie primul său gol în cadrul celei de-a doua partide disputate, amicalul contra CS Tunari.

Antrenorul Cristiano Bergodi a aliniat următorul unsprezece de start: V. Drăghia (cpt.) (78′ D. Văduva) – Onea (88′ P. Iacob), I. Cristea, D. Grigore, Nenciu (60′ R. Maria) – Al. Albu (60′ M. Frunză), Ebersbach (60′ E. Iencsi) – Pănoiu (75′ Dănilă), Cîrjan (28′ Al. Ioniță, 75′ B. Valle), Papeau (60′ G. Gheorghe) – Tsoumou (46′ K. Soni).

Un alt aspect notabil al partidei a fost debutul în tricoul primei echipe pentru portarul Darius Văduva și mijlocașul Matei Frunză.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Din pacate, Cirjan nu se pliaza pe stilul de joc impus de Bergodi. Poate mai bine pentru el, ar fi sa-i dea drumul sa plece pana nu se pierde.

  2. Din ce văd Cirjan a fost folosit doar 28 de minute. Părerea mea ca se greșește cu acest baiat. Își pierde foarte mult din moral văzând ca prinde și in amical doar câteva minute și probabil nici tactica de joc nu îl ajuta el fiind un jucător combinativ. Poate ca Cristian Bergodi ar trebui sa ii facă o analiza și sa decidă ce se întâmpla cu el pentru ca se irosește un talent și nici pentru rapid nici pentru el și nici pentru arsenal nu e o situație buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.