Rapid

Dan Bursuc e îndrăgostit de Rapid și le promite fanilor un hit memorabil. Care e condiția celebrului manelist

Dan Bursuc, compozitorul piesei ”Steaua e numai una” a uitat de marea lui dragoste din fotbal și s-a îndrăgostit iremediabil de rivala acesteia. Celebrul impresar din lumea manelelor este acum un fan înfocat al Rapidului și a dezvăluit că le pregătește suporterilor acestei echipe o surpriză de proporții.

„Vă spun cu mâna pe inimă că sunt îndrăgostit de galeria Rapidului. Am fost invitat la un meci și de atunci mi-au rămas în inimă acești suporteri.

M-a impresionat și modul în care am fost primit de Bocciu’, de Gigi Corsicanu’. De altfel, Corsicanu’ mi-a zis direct că sunt talismanul Rapidului, că de câte ori vin, echipa bate. Am fost și cu FCSB, normal, nu puteam lipsi.

Când timpul îmi va permite voi fi prezent în tribune. La Rapid e ceva unic, greu de descris în cuvinte. Trebuie să fii pe stadion să simți cu adevărat ce reprezintă pasiunea și dragostea adevărate”, a declarat Dan Bursuc pentru Cancan.ro.

„Atunci când va cuceri un trofeu sau când se va califica în cupele europene, promit cu mâna pe inimă că va avea parte de cea mai tare compoziție marca Dan Bursuc, de când sunt eu artist.

Cu cel mai mare drag mă voi ocupa, acești oameni merită din plin”, a mai spus impresarul maneliștilor.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. P.S. Sper sa nu se repete situatia de pe vremea lui Copos (respect), cand am obtinut cele mai bune rezultate postbelic, si cand Copos (cica avea arici la buzunare, ziceau fomistii) nu a vrut sa mai arunce cu bani in stanga si in dreapta pe transferuri idioate, la impresari, jucatori perimati, antrenori cupizi, la asa zisi comentatori si puternici ai vremii , odata cu aparitia unuia cu bani mai multi care a vrut sa bage botu’ la titlu si publicitate, si mai ales la malai, toti (majoritatea) au dat fuga in barca noului venit, parasind ,ca sobolanii corabia care se scufunda, obligandu-l pe Copos sa se retraga. Corabia RAPID nu s-a scufundat, are un nou capitan si un nou secund (Sucu si Angelescu) si alaturi de vechiul echipaj, GALERIA, de noii mateloti in frunte cu Niculae, Begodi, Sapunaru si echipa, merge inainte dar atentie la sobolanii care tot dau tarcoale si vor sa se reintoarca ,sa roada iar din malai pana la scufundarea corabiei (echipei) nostre. Adevarat, Sucu @ co nu sunt Copos. Cat timp, de 100 de ani echipajul ,GALERIA@ SUPORTERII sunt la post de o pluta tot facem rost! Atentie la ciclicitatea istoriei.

  2. P.S. Sper sa nu se repete situatia de pe vremea lui Copos (respect), cand am obtinut cele mai bune rezultate postbelic, si cand Copos (cica avea arici la buzunare, ziceau fomistii) nu a vrut sa mai arunce cu bani in stanga si in dreapta pe transferuri idioate, la impresari, jucatori perimati, antrenori cupizi, la asa zisi comentatori si puternici ai vremii , odata cu aparitia unuia cu bani mai multi care a vrut sa bage botu’ la titlu si publicitate, si mai ales la malai, toti (majoritatea) au dat fuga in barca noului venit, parasind ,ca sobolanii corabia care se scufunda, obligandu-l pe Copos sa se retraga. Corabia RAPID nu s-a scufundat, are un nou capitan si un nou secund (Sucu si Angelescu) si alaturi de vechiul echipaj, GALERIA, de noii mateloti in frunte cu Niculae, Begodi, Sapunaru si echipa, merge inainte dar atentie la sobolanii care tot dau tarcoale si vor sa se reintoarca ,sa roada iar din malai pana la scufundarea corabiei (echipei) nostre. Adevarat, Sucu @ co nu sunt Copos. Cat timp, de 100 de ani echipajul ,GALERIA@ SUPORTERII sunt la post de o pluta tot facem rost! Atentie la ciclicitatea istoriei.

  3. Cand ma gandesc ca acum 3-4 ani eram prin B si ca toti aveau o mare durere in cur pentru Rapid si situatia in care se afla (nimeni nu dadea declaratii pe la TV sau prin presa sa semnaleze situatia grea a Rapidului, nimeni nu venea cu bani sa ajute, nimeni nu se oferea sa antreneze, sa aduca jucatori sa supravietuim macar. Eram , ca deobicei ,singuri impotriva tuturor. Taurul de coarne l-a luat Cristescu si a facut tot ce a putut ,dupa puterile lui sa ajute, macar sa ne mentina, apoi s-a bagat Angelescu si in cele din urma Sucu, cu aportul substantial al lui Iosif, Pancu ,cat a putut si a stiut. Eram fericiti cand se anunta venirea lui Hlistei, Balan, Sefer (respect pentru toti acesti jucatori si ceilalti care s-au alaturat sa ajute) Am ajuns in A , s-au platit toate datoriile uriase de peste 2 mil de euro ,au inceput sa apara jucatori, si ne-am trezit ca jucam in play off ! Adica erau bani si perspective, adica proiectul lui Angelescu si in special al lui Sucu era fiabil. Acum am inceput sa fim luati foarte in serios, unii sa ne puna bete in roate, altii (putini) sa ne ridice osanale, simtind mirosul de malai si de publicitate. Acum este de bon ton sa vorbesti de bine sau de rau despre Rapid, ai publicitate gratuita garantat. Nu este adevarat ca banii nu au miros, banii lui Sucu ,in special si ai lui Angelescu au miros si atrag, asa ca, merge si o manea, un cantec, o poezie, o declaratie favorabila sau nefavorabila pentru ca, asa cum suntem si noi rapidistii adevarati, obisnuiti sa fim singuri, ne doare si pe noi exact in cur de toate aceste situatii si manifestari. Ramanem uniti, aceiasi rapidisti. Cu inima si sufletul. Cinste lor,cinste lor,cinste rapidistilor! Adevarati.

  4. Dl Dan, sa nu ma intelegeti gresit, imi cer scuze iubitorilor acestui gen de muzica, va rog, nu faceti o manea despre Rapid, va rog, avem deja multe cantece superbe, alt gen.
    Si cu umilinta, va spun o parere, la mosul general, acest gen de muzica face mult rau acestei natii, ne duce si maijos !
    Multumesc pentru intelegere, faceti-le cantece celor care nu au deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.