Rapid

Ionut Voicu dupa un gest care ofera o lectie si trage un semnal de alarma: „Tricoul Rapidului trebuie respectat”

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a oferit o explicație cu privire la incidentul recent în care i-a cerut înapoi unui fan,tricoul primit de la Kevin Soni, după înfrângerea cu U Cluj.

Voicu a evidențiat că a considerat necesar să ofere o lecție unui tânăr fan al echipei, care, în trecut, a încercat să vândă alte tricouri primite de la jucători.

„Sper să se oprească din ceea ce face. El cere de fiecare dată tricoul jucătorilor. Ca rapidist, orice suporter s-ar bucura să aibă tricoul original de joc, numai că acest copil, de foarte multe ori, a primit tricouri de la jucători și, în loc să fie mândru și să le păstreze, încerca să le și vândă,” a declarat Voicu pentru iAM Sport.

De asemenea, Voicu a subliniat importanța respectului față de simbolurile echipei și a adăugat că această acțiune a fost necesară pentru a corecta comportamentul suporterului. Este un avertisment clar că tricoul Rapidului trebuie privit cu mândrie și respect, nu ca un obiect de schimb comercial.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. A devenit ceva obișnuit pe stadioanele din România,iar în Giulești la fiecare meci un copil este pus în față să cerșească tricouri de la jucători,că e Moldovan sau Soni nu contează.O fi același copil care era la Craiova și cerșea tricoul lui Ivan sau al lui Mitriță ?Rușine pt părinții lor.Dacă vrei să fii civilizat îi ceri un autograf,iar dacă el dorește să-ți dea tricoul e ok.

  2. Un pic de „haz de necaz”: cum mama naibii dintre toţi jucătorii de la Rapid să vrei tricoul lui Soni (lăsând la o parte, „marile” realizări din trecut). Ai atâţea jucători care în tricoul vişiniu au N realizări, şi tu tocmai pe al lui Soni îl doreşti, şi cireaşa de pe tort, să mai vrei să-l mai şi vinzi, că doar Soni este unul dintre jucătorii de bază de la Rapid care i se strigă numele din tribune tot timpul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.