Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu, replica ironica pentru Gigi Becali: „Parca si ei au condus cu 2-0 sezonul trecut niste competitori”

Dan Șucu, patronul echipei Rapid, a reacționat ironic la declarațiile recente ale lui Gigi Becali, în care acesta sugera că Rapidul întâmpină dificultăți în meciurile cu miză. Comentariile au venit după înfrângerea suferită de Rapid în fața echipei U Cluj, scor 2-3, scrie digisport.ro.

Rapid a ratat șansa de a se apropia la patru puncte de liderul FCSB, rămânând pe locul 3 în clasament, cu doar un punct peste CSU Craiova.

Despre meciul pierdut, Dan Șucu a spus:

„Nu s-a digerat nici acum înfrângerea, și nici în clipa de față nu s-a digerat și nu știu când se va digera. Singura consolare este că nu ni s-a întâmplat numai nouă.”

Patronul Rapidului a continuat să ironizeze situația:

„Îmi aduc aminte anul trecut că parcă de la 2-0 au condus niște competitori și au pierdut la sfârșitul meciului cu 3-2.”

Aceste comentarii vin ca răspuns la afirmațiile lui Gigi Becali, care a declarat:

„M-a surprins total înfrângerea Rapidului. Nu mă așteptam ca băieții lui Șucu să piardă meciul ăsta din Giulești cu U Cluj.”

Deși Rapidul a ratat șansa de a urca pe locul secund în clasament, competiția este în continuare deschisă, iar fanii sunt invitați să se bucure de spectacolul oferit de fotbal și să susțină echipa la bine și la rău.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Chestie de lexic , exprimare si ideologie in care tu nu excelezi, afon in ceea ce reprezinta Rapid, ascunzandu-ti dihotomic incultura rapidista in umbra injuriilor. Adica, sa intelegi si tu, nu sti nimic despre Rapid, despre fotbal in general , tehnic,tactic, doar o patachina frustrata care atat poate si stie, injura.

  2. Poate nu te-ar modera daca nu ai scrie cate zece comentarii in 20 de minute, bolnavule! Sari repede in camasa de forta si ia-ti pastilele ca iar o dai in delirium tremens.

  3. Lasati stirile cu replici . Va faceti ca nu vedeti cum toate coardele batrane din fotbal, toti lacheii pe situri si pe la TV au sarit pe copilul nostru de 18 ,pe Borza ca sa-l destabilizeze?! Borza este mutarea cheie care ne-a permis sa respectam regula under 21 ,fara sa sacrificam un post de creatie, de initiativa si maturitate de la mijloc sau atac. Fundasii laterali pot fi ajutati de fundasii centrali, de inchizatori, de extrema pe faza de aparare. Borza face greseli inerente varstei si imaturitatii dar este un fotbalist de mare perspectiva, sa fim fericiti ca il avem.

  4. Patroane, da-i peste bot, dar fi peste el in clasament!
    Cum?
    Sti tu, foarte simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.