Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, replica dura pentru Adrian Mititelu Jr: „E o frustrare combinata cu suparare”

Adrian Mititelu Jr. a susținut la FANATIK SUPERLIGA, faptul că Rapid este una dintre cele mai favorizate echipe de către arbitrii, mai mult decât CFR Cluj sau formații din SuperLiga. În urma acestor declarații Daniel Niculae a dat o replică acidă pentru Mititelu Jr.

“Dacă echipa ta se află în situația în care se află, acolo (n.r. la FCU Craiova) nu este o situație roz, îmi pare rău. La ce condiții și investiții sunt acolo, tot respectul pentru ceea ce au realizat.

Dar dacă tu stai și îți dai cu părerea despre alte echipe și despre arbitrajul unei echipe, e o frustrare. De ce ai face lucrul acesta? E o frustrare combinată cu supărare. Nu am înțeles niciodată, pentru că ei ne-au tot bătut în ligile inferioare”, a declarat Daniel Niculae la SUFLET DE RAPIDIST.

“Noi avem meciuri pierdute și câștigate cu rivalele noastre. Cu Steaua, cu FCSB, cu Craiova (n.r. Universitatea Craiova). În schimb, ei ne-au bătut tot timpul. Pierdeam sau câștigam cu ceilalți, nu a apărut niciun fel de conflict, de nicio culoare.

Cel puțin de gând sunt eu, nu au apărut. În ligile inferioare ne-au cam bătut mai mereu, doar acum am reușit noi să câștigăm și a fost, parcă, și un meci egal. După fiecare victorie a lor apărea un conflict, culmea, nu din partea noastră. 

Cred că are o supărare sau o frustrare din trecut, că nu înțeleg. (n.r. A mai fost un conflict la Târgu Jiu care a dus aproape la bătaie.) Atunci au câștigat, deci au o problemă. E o antipatie dusă la extrem. Noi nu am avut niciun fel de problemă.

Noi i-am salutat înainte de meciuri, după meciuri. I-am tratat cu respect de fiecare dată. Așa facem cu toate adversarele noastre. Am avut meciuri și cu rivalele, unde nu s-a întâmplat absolut nimic”, a mai spus președintele celor de la Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. In atentia d-lui Niculae, presedintele clubului de fotbal si unul din cei mai mari sportivi care au activat sub culorile visiniu.
  Am o mare rugaminte si propunerea ca meciul de cupa cu CFR sa se joace pe National Arena.
  Rugamintea este ca acest mesaj sa ajunga si la dI Liviu Ungureanu-Bocciu- pe care il salut si-l rog sa tina cont de propunerea mea.
  Am umplut stadioanele Giulesti, Republicii si 23 August! Nu este corect sa tineti mortisi ca meciurile sa se joace numai pe arena Rapid.
  Usor, usor o sa umlem si noi National Arena. Cum vreti ca acesti copii(tineri) care iubesc rapidul sa poata veni in numar mare. Intreadevar trebuie jucat pe National Arena meciurile importante. SIGUR LA MECIUL CU CFR VOM FI IN JUR DE 25000. Si asa usor, usor o sa fim ce-am fost odata. Daca tineti cu adevarat la acest club si la totii suporterii rapidului va rog sa dati curs acestei rugaminti.
  Hai Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.