Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Bocciu atacă dur galeria FCSB-ului: „Au mentalitate de turmă! Le e frică de noi, suntem o galerie de bărbați”

Liviu Ungurean, liderul galeriei echipei Rapid București, a lansat un atac la adresa celor de la FCSB, cu două zile înainte de meciul direct.

Liviu Ungurean, atac dur împotriva galeriei conduse de Gheorghe Mustață

Partida programată între FCSB și Rapid București va avea loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 15-a a Superligii.

Echipa FCSB a alocat un număr de 2.400 de bilete pentru adversari, conform regulamentului, ceea ce reprezintă 5% din capacitatea totală a Arenei Naționale.

Pe de altă parte, Rapid a avut recent un meci în Cupa României împotriva echipei CSA Steaua, și în ciuda diferenței semnificative de capacitate între Stadionul Steaua (31.254 de locuri) și Arena Națională (55.635 de locuri), CSA Steaua a oferit giuleștenilor un număr mai mare, și anume 5.000 de bilete.

Decizia FCSB a provocat o reacție vehementă din partea lui Liviu Ungurean, care i-a acuzat pe aceștia că se tem de ultrașii giuleșteni.

„E clar, le e frică de noi! Suntem o galerie de bărbați, care cântă, lor le vin suporteri de prin țară, care nu au treabă cu așa ceva.

Cu CSA Steaua am putut să ne înțelegem, acolo s-a predat o lecție de mentalitate ultras, peluză contra peluză, dar ăștia de la FCSB au mentalitate de turmă.

Ar fi trebuit, normal, să ne dea toată peluza, câștigau și bani, era și atmosferă. Dar nu au vrut, ei cred că așa o să ne domine.

N-au nicio șansă! Asta e, mergem la luptă, să ne încurajăm echipa! Noi o însoțim peste tot, am dovedit că suntem cea mai puternică și frumoasă galerie”, a spus Liviu Ungurean, potrivit GSP.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. wcsb istii nu stiu nici aritmetica.

    Pai 2400 e mai putin de 5%.

    E mana derbedeilor…sau posibil a mm-ului.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.