Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Dan Sucu pregateste o lovitura de proportii, iar Victor Angelescu dezvaluie intententiile magnatului: „Nu stiu daca ar trebui sa-l dau in vileag, dar planifica asta…”

Victor Angelescu a dezvăluit că Dan Șucu pregătește alte lovituri de milioane de euro pentru Rapid, după ce a investit sume importante în ultimul an și jumătate.

Nu poți să zic că s-a lăsat atât de greu. Pentru că, mai întâi, am avut o primă colaborare, s-a scris la vremea respectivă, pe copii și juniori. Domnul Șucu cumpărase baza Coresi, după cum știți copiii lui fac fotbal.

Prima oară când ne-am văzut, el cumpărase baza și noi ne antrenam acolo. Am vorbit despre o colaborare pe partea de copii și juniori, fiind interesat de partea asta prin cei doi copii ai săi. Acolo a fost o discuție foarte rapidă în care  a spus că da, își dorea să ajute și fotbalul de masă.

Să facă mai multe proiecte, pe lânga asta, nu știu dacă ar trebui să spun, să nu-l dau în vileag, planifică să cumpere foarte multe baze și în alte orașe. În țară, să dezvolte, să investească în copii și juniori, în fotbal de masă”, a declarat Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Cum a fost convins Șucu să vină la Rapid

„Este proiectul dânsului și e cumva separat de bugetul Rapidului. Ne aduce niște beneficii, asta e clar. O să ajungă, sperăm noi destul de mulți să ajungă în centru. În primul rând e Școala de Fotbal a Rapidului.

După, pentru a veni în acționariat și a intra la Rapid, normal că a trebuit un pic… nu neapărat greu. L-am adus la meci să vadă ce înseamnă Rapidul. Ușor ușor să vadă despre ce e vorba.

L-am adus la meciuri, a văzut ce înseamnă un derby, galeria, cum ne desfășurăm. După 2-3 meciuri m-a sunat să discutăm cum să intre, cum să facem. Normal, după a mai ținut până s-au făcut actele, până când am cumpărat acțiunile și le-am vândut către Dan.

Nu neapărat că s-a lăsat greu, dar normal, trebuia să arătăm și noi ce am făcut până atunci, ce înseamnă clubul. Un audit. Să verifice și el că tot ce spunem e ok, a fost ok, a intrat și cred că a fost de bun augur”, a completat Victor Angelescu.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Cu tot respectul bine meritat, sper ca se va implica domnul Sucu mai mult la Scoala de Fotbal Rapid și întra putin si în detaliile organizatorice. Poate afla astfel cum au plecat copii in aceasta vara pentru ca nu s-a găsit calea de a ii primi la ore compatibile cu programul școlar, în timp ce toate eforturile se fac pentru a favoriza activitatea fiului directorului scolii, antrenor și acesta, în cadrul scolii.
  Fiul directorului are grupa pe care a dorit-o. are ore preferențiale, a primit primul noul echipament, face și desface în detrimentul copiilor de la alte grupe și împotriva interesului scolii.
  Efortul, bunele intentii și investițiile domnului Sucu sunt umbrite și vor fi afectate de clica formata acolo. De asemenea, mare pacat de efortul unor antrenori tineri și pasionați care isi desfășoară activitatea în cadrul scolii.
  SFR este deja o cloaca, despre care se discuta în cercurile de părinți despre bani dati antrenorilor pentru selecționarea copiilor pentru meciuri si pentru a juca mai mult, despre antrenori care trimit copiii la pregatiri individuale către terți ( catre antrenori care activează la alte cluburi), despre bani colectați de către părinți și oferiti antrenorilor cu diverse ocazii, drept „atentii’…

 2. Eu cred, contra pararei unora rau intentionati (poate invidiosi), ca RAPIDUL a fost binecuvantat cu acesti doi actionari, incep sa cred ca soarele va rasari si pe strada noastra. Forza RAPID

 3. Jucatorii din iarna sa fie pe barosaneala atunci!
  Vrem sa fim peste oi, berbeci si capre!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.