Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu anunță prima pe care o dă fotbaliștilor de la Rapid pentru a-l învinge pe Gigi Becali: „Mi-a citit soția declarația lui”

Rapid va juca pe o primă mare la meciul cu FCSB! Dan Șucu a anunțat că pune „la bătaie” 80.000 de euro pentru derby-ul din Superliga, scrie prosport.ro care citeaza fanatik.ro.

Dan Șucu „a apreciat spiritul de glumă” al lui Gigi Becali, dar a subliniat că jucătorii lui Cristiano Bergodi se vor lupta pentru 80.000 de euro pe Arena Națională.

FCSB și Rapid se vor întâlni duminică, într-un meci în care roș-albaștrii speră chiar să umple Arena Națională.

„Am citit declarația simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid și anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau și de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăștia. Este o declarație simpatică, mi-a citit-o soția, mi-a plăcut și am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aștept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții și o merită cu prisosință. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la acești băieți minunați. Asta sper să se întâmple și în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase și sunt convins că așa va fi și în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Din păcate n-ai cu cine.Soni am auzit că trage tare o să joace campionatul viitor pe la Progresu Spartac.

  2. Asta e si ideea, o sa-l sune Becali sa ia el banii si ii da meciul. La saracia lui Becali care paria 20 000 sa castige 100 000 suma de 80 000 e o avere. Saracia din fotbal.

  3. Are bani mincinosul, nu se joaca.
    Iti dai seama opt zeci de mii. O avere.

    Jucători pla🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.