Gigi BecaliRapid

Bocciu, declarații incendiare înainte de FCSB-Rapid: „Noi nu știm care e Steaua adevărată. Avem duel cu băieții lui Gigi Becali!”

Bocciu a făcut o declarație provocatoare în contextul derby-ului dintre FCSB și Rapid.

Liderul Galeriei Rapidului, declarație incendiară înaintea derby-ului FCSB – Rapid

Partida dintre FCSB și Rapid, ce face parte din etapa a 15-a a Superligii, este stabilită să aibă loc duminică la ora 20:30. Liderul bine-cunoscut al galeriei Rapidului a afirmat că nu recunoaște echipa adversară ca fiind Steaua, fie ea FCSB sau CSA Steaua. Conform punctului său de vedere, echipa Rapid se va confrunta cu “băieții lui Gigi Becali” în această duminică.

În plus, Liviu Ungurean, alias “Bocciu”, a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii echipei Rapid, exprimându-și speranța că aceștia vor reuși să obțină victoria împotriva liderului din Superligă.

„Mergem la meci, susținem băieții. Duminică avem un duel cu băieții lui Gigi Becali. (n.r. pentru voi, care este adevărata Steaua?) Nu comentez, e treaba lor să rezolve care e Steaua adevărată. Deocamdată, noi nu știm care e Steaua adevărată.

Băieții trebuie să meargă să joace fotbal, e meseria lor. Noi vom fi acolo și îi vom încuraja din primul până în ultimul minut, așa cum de facem de-o viață.

Dacă am câștiga, ar fi o victorie bună, de moral, care ne-ar duce cu pieptul înainte, în continuare, pentru lupta la campionat”, a declarat Bocciu pentru PlaySport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.