Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Continuă atacurile lui Marian Iancu la adresa lui Dan Șucu: „Cât de prost poți să mă crezi?!”

Marian Iancu a avut un discurs dur la adresa lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Iancu s-a legat de transferul lui Cătălin Cîrjan, adus în vară cu surle și trâmbițe de la Arsenal, sub formă de împrumut.

În opinia omului de afaceri, Dan Nistor, care face senzație la Universitatea Cluj, ar fi fost o soluție mult mai bună pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

”Tu, Rapid, vrei să construieşti o echipă?!  Nu-l aduci pe Nistor dintr-o piaţă liberă, îl aduci pe Cîrjan, şi îmi spui că ai ca obiectiv câştigarea Cupei şi locurile 1-3?

Cât de prost poţi să mă crezi? Eu, rapidist, să te cred, să tac din gură să te aplaud? 

Nu, nu te aplaud! Spun că eşti un prost! Tu şi întreg staff-ul tău.

Cum să faci atât de multă promovare copilului ăsta, Cîrjan? Pui şi presiune pe el. Nu există aşa ceva”, a spus Marian Iancu, la Orange Sport.

 

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Cat? Și mai susții că ești rapidist! Vai ș-amar!!Mi-e greata/și n-am mâncat o tavă de șnițele!

 2. Chiar nu poate nimeni sa-l opreasca pe omul asta? O lipitoare, care e bine, ca este tinuta departe. Nu are Rapidul nevoie de asa ceva. Auzi : mare rapidist, el si cu celalalt florinel. Halal.

 3. Auzi,Bre?De ce ii faci reclama rapidistului Iancu?Te plateste?E un simplu rapidist(daca asa zice el),nu vad de ce spusele lui ar fi mai corecte decat ale mele…si cand mai si jigneste…auzi,bre,rapidistulue?Mucles!

 4. „In opinia omului de afaceri…”, care om de afaceri???!!! Atentie la descrierea persoanei despre care vorbiti stimata redactie! Nu-i mai faceti ce nu sunt si n-au fost niciodata! Din pacate presa dornica de scandal promoveaza tot felul de oligoizi retardati. Individu asta era bun de dat in Informatia Bucurestiului la rubrica „aflam de la militia capitalei”.

 5. P.S. Carjan este un copil ce va juca fotbal performant peste 1-3 ani cand Nistor ( jucator foarte bun ,la final de cariera) de 35 de ani va avea ghetele puse in cui demult. Cine este prostul? Intrebare retorica.

 6. Dl Iancu, esti asezat pe ceea ce ai demonstrat cu Poli, pe ceea ce ai realizat, pana acum, in plan personal.
  Co Poli, o echipa care ae batea la campionat dar nu l-a castigat niciodata.
  In plan personal, dovedit hot si puscarias cu ani grei in spate.
  Ok, tii cu Rapid si iti dai cu parerea, toti ne dam.
  Dar cum de iti permiti sa ii zici ca e prost unui om care te-a surclasat la toate capitolele ? Si in fotbal, intr-un timp foarte scurt, iti da lectii…
  Nu mai vorbim de caracter, discurs, prezenta si asa mai departe.
  Ce ne arata aceasta situatie la tine ?
  Frustrare, nesimtire, lipsa de caracter, suferinta de tine insuti !
  Un sfat, gratis, sper sa il auzi cumva, nu mai suferi atat de tine, nu esti asa cum te crezi tu, nu ii reprezinti pe rapidisti, le faci rau intentionat !
  Eu nu vreau ca vreodata Rapid-ul sa fie asociat cu tine, uite-l pe Domnul Sucu, se poate fotbal si cu oameni cinstiti !
  Du-te la steaua, cu aia de acolo ai subiecte comune, ati fost inchisi toti, sunteti voi infractorii intre voi !
  Iti atragi dispretul maxim al unor rapidisti simpli, cum sunt eu, in numele carora pretinzi ca vorbesti tu !
  Suporterii Rapid-ului sunt de tot felul, din toate categoriile sociale, ma bucur si toti sunt fratii mei, cred ca mai sunt printre ei si unii certati cu legea, pe stadion suntem toti la fel, rapidisti pasionati, ne uneste pasiunea acolo, la meci !
  In rest insa, nu suport sa imi dea puscariasii sfaturi ! Mucles si dati-va la fund, lasa-ti barba, slabeste, trageti o caciula pe ochi si vino la meci, pe sestache, daca zici ca tii la Rapid.
  Nu te arata, sa te dea astia la televizor, i-ai face mult rau Rapid-ului de acum !

 7. Lasa dracu vrajeala pentru publicitatea care ti-o faci cu Rapid si tot ce tine de Rapid. Vezu daca iese plesneala cu terenul pt stadionul de 140 mil la Timisoara.

 8. iancule, NU încerca să asociezi numele tău de clubul RAPID!!! ESTI UN PUȘCĂRIAȘ ORDINAR, UN FRUSTRAT MINCINOS cars nu mai este băgat în seamă de nimeni-logic și încearcă să-și pună labele jegoase pe RAPID!!! NICIODATĂ!!! Își permite sa-l jignească pe Șucu?! Nu-ti este rușine PORC MISOGIN !? Sper caTimișorenii sa nu se lase păcăliți!!! Forza Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.