Gândurile lui Leasă

Am fost la petrecerea de 30 de ani Algernon si am tras doua concluzii

Unul din motivele pentru care 94,5% din cele cateva mii de oameni care au comandat de pe www.visiniu.ro sunt foarte multumiti de produsele primite este ca, pe langa inspiratia pe care am avut-o in crearea graficii, am fost foarte inspirat in a-mi alege cei mai buni dintre cei mai buni furnizori. Daca despre produsele textile voi face articol separat la momentul potrivit, astazi am sa va vorbesc despre cei „vinovati” de calitatea impecabila a imprimeurilor.

Algernon, asa cum reiese din descrierea companiei, este unul din principalii jucatori pe piata de distributie a materialelor de publicitate care livreaza urmatoarele:

• folii si hartii adezive si neadezive, colorate sau imprimabile digital;
• folii adezive reflectorizante pentru semnalistica publicitara si rutiera;
• folii adezive pentru colantare auto;
• folii si hartii pentru termotransfer pe materiale textile;
• folii si hartii pentru copiatoare si imprimante laser mono si color;
• folii de protectie solara si antiefractie;
• folii magnetice;
• materiale si accesorii pentru confectionat steaguri;
• alte materiale si accesorii folosite in publicitate, in prezentari grafice, decoratiuni interioare, in constructii etc.

Produsele pe care le ofera se adreseaza firmelor din industria publicitara (producatorilor de firme luminoase, de panouri, bannere), tipografiilor, atelierelor de serigrafie, agentiilor de publicitate, firmelor de panotaj, arhitectilor, firmelor de decoratiuni interioare, firmelor de tamplarie, firmelor de constructii etc.

Beneficiile pe care aceste firme le au lucrand cu materialele oferite de Algernon acopera o paleta larga, oferind astfel clientilor acestora o experienta foarte placuta si implicita, garantia calitatii.
Algernon, partener pentru excelenta!

De curand, am avut placerea de a participa la petrecerea de 30 de ani a companiei si am tras doua concluzii pe care vi le impartasesc si voua:

  1. Desi ei nu folosesc deloc acest cuvant, de care multe companii profita in mod abuziv, li se potriveste foarte mult termenul de „FAMILIE”. Printre ceea ce am invatat de la oamenii de super succes pe care i-am cunoscut se numara si faptul ca o companie de succes e cea in care vezi foarte rar fețe noi. Algernon, pe langa faptul ca te intampina cu aceeasi oameni, semn clar al modului in care sunt motivati, respectati si apreciati, reprezinta pentru mine o dovada vie ca ceea ce am invatat in teorie este adevarat.
  2. Viata m-a invatat ca daca vrei sa ai succes, promite ceva maret si tine-te de promisiune. Asta fac cei de la Algernon in domeniul lor si, de aceea, sloganul „Partener pentru excelenta” este unul care li se potriveste de minune.

Daca ai o companie in cautare de serviciile pe care le ofera, AICI trebuie sa apesi. Si-mi vei da cu siguranta dreptate.

Daca nu ai o companie, din pacate nu poti lucra cu ei, deoarece Algernon este o firma B2B. Dar te poti convinge de calitatea imprimeurilor oferite de ei plasand o comanda AICI.

La multi ani, Algernon!

Dragos Leasa

1923.ro & visiniu.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.