Rapid

Aoleo ce veste buna! Intra sa citesti stirea care-i va ingrijora pe rivali

Albion Rrahmani s-a accidentat în timpul meciului Andorra – Kosovo 0-3, când a fost diagnosticat cu fractură de peroneu. Atacantul a fost operat pe 16 octombrie, iar Rapid anunța că nu se va putea baza pe atacantul kosovar cel puțin trei luni.

Aflat în procesul de recuperare, Rrahmani spune că deja se simte mult mai bine, se așteaptă să revină mai rapid pe gazon, iar în cel mult trei săptămâni plănuiește să reia alergările.

„Recuperarea decurge foarte bine. Am deja 4 săptămâni de la accidentare. Mă simt foarte bine. Pot să merg fără probleme. Sunt impresionat și sper să revin mai rapid decât se credea.

Nu mai simt durere. Mă simt foarte bine. Fac toate exercițiile la 100%, iar totul e bine. Petrec patru ore, patru ore și jumătate pentru a mă recupera pentru că îmi doresc să revin mai repede.

Fac exerciții de fiecare dată, puțin masaj. Toți oamenii de aici sunt foarte buni, lucrează foarte bine, iar acum vin rezultatele. Sper să încep în două-trei săptămâni alergarea. Bineînțeles că e posibil.

Chiar sunt impresionat de modul în care se vindecă piciorul, de aceea spun că aș putea reveni mai rapid decât se credea. Sunt puțin norocos că ligamentul nu este afectat, ci doar fibula. Doctorul a făcut o treabă foarte bună. Mi-a arătat exact ce a făcut la picior și a spus că e impresionat de cum se reface piciorul”, a spus Albion Rrahmani, pentru prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu. Toata suflarea rapidista asteapta cu nerabdare revenirea lui Albion si goluri cat mai multe marcate im portile adverse. FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.