Gândurile lui LeasăRapid

Calificarea Romaniei la Euro | Succesul apartine celor care cred ca se poate

Am inceput prima oara sa cred cu adevarat in calificarea Romaniei, dupa meciul cu Elvetia. Pai cum sa nu ti se aprinda niste beculete la un astfel de meci care, in loc sa se termine 5-0 pentru elvetieni, a adus tarii noastre un punct, dupa o faza care i-a facut si pe cei mai necredinciosi dintre noi sa se inchine. Ce alta reactie sa ai cand ii cade mingea in cap lui Puscas si Mihaila egaleaza?!

Norocul a jucat o doza extraordinar de mare in ecuatia calificarii, iar totul a pornit inca de la tragerea la sorti, unde, sa fim realisti, am primit una dintre cele mai accesibile grupe posibile, daca nu chiar cea mai accesibila.

Spun „noroc” ca sa fiu pe intelesul tuturor. Pentru ca eu cred ca a fost mai degraba o aliniere de planete, asa cum spunea Sumudica vara trecuta. Dumnezeu le-a aranjat pe toate astfel incat sa-l rasplateasca pe Iordanescu si sa ne arate noua ca SUCCESUL APARTINE CELOR CARE CRED CA SE POATE. 

Dar chiar si-asa, performanta ramane si este una extraordinara. E un inceput al unui nou drum, cu Romania din nou pe o harta din care ne-a obisnuit sa lipseasca.

Ce se va intampla la turneul final, nici nu mai conteaza. Totul e bonus. Iar viata m-a invatat ca are surprize placute de oferit in momentele in care ai renuntat aproape complet la asteptari, de aceea nu privesc cu neincredere o iesire din grupe, indiferent de numele adversarilor pe care baietii lui Edi Iordanescu ii vor intalni.

Hai Romania!

Dragos Leasa

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.