Adrian MutuCristiano BergodiRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu, despre o eventuală revenire a lui Mutu la Rapid: “Are ușa deschisă”

Mutu, care mai avea contract cu Rapid până în 2025, a făcut pregătirea de vară cu formația giuleșteană, însă cu câteva zile înainte de startul noului sezon a primit o ofertă de la Neftchi Baku, iar azerii au fost de acord să îi plătească clauza de reziliere, scrie sport.ro.

Victor Angelescu: „Mutu are ușa deschisă la Rapid, dar acum suntem alături de Bergodi”

În locul lui Mutu, Rapid s-a reorientat și l-a adus pe Cristiano BergodiVictor Angelescu spune că Adrian Mutu ar putea reveni pe banca echipei la un moment dat, însă nu mai devreme de 2025, când expiră înțelegere actualui tehnician.

„Și cu Adi Mutu, și cu Cristiano Bergodi au fost alegerile noastre 100%. De la început am avut încredere în ei foarte mare. Cu Adi Mutu noi voiam să continuăm, era de un an și jumătate și am fi vrut să continuăm. Relația cu el e foarte bună, chiar am vorbit și cu el acum o săptămână sau două. Îi urez succes. Am rămas în relații foarte bune cu Adi și sper să demonstreze și la Neftchi.

Normal că are ușa deschisă. Ne-am despărțit amiabil și suntem prieteni. Nu numai eu, ci și Dan Șucu și Nico. Am rămas în relații foarte bune, cine știe? Dar în momentul de față, așa cum Adi Mutu a beneficiat de girul conducerii, așa beneficiază și Cristiano Bergodi. Vom fi alături de el. Are contract pe doi și sper ca pe aceasta să-l ducem la bun sfârșit”, a spus Victor Angelescu, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Instalat la Neftchi Baku în vară, Adrian Mutu a fost eliminat în turul 3 din Conference League după 2-5, la general, contra lui Beșiktaș, iar în campionat ocupă locul 5, cu 15 puncte acumulate în primele 10 runde, la cinci lungimi în spatele liderului Zira.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Vreau să cred că e un răspuns de complezenta! Sunt sigur că dl. SUCU nu a înghițit prea bine dezertarea lui Mutu, de noi suporterii nu mai vorbesc!
    Mutu NEVER EVER la Rapid!

  2. Asta niciodata nu mai are ce cauta la Rapid. Si-a dovedit cupiditatea si durerea in cur de Rapid. Nu numai ca a plecat si ne-a lasat cu ochii in soare dar ne-a stricat transferul lui Yuri si a incercat imediat cum a plecat sa-l ia si pe Duganzici, sa ne slabeasca. Si, cel mai important, este o puscarie de antrenor, el acum invata sa antreneze ,la noi si-a permis sa experimenteze , Asta vroia sa jucam cu 3 fundasi ,toti trecuti de 35 de ani si punea linia de mijloc sa alerge epuizant ,sa acopere teren si pentru cei 3 fundasi destul de imobili datorita varstei. Angelescu a raspuns de complezenta dar niciodata nu o sa-l mai primeasca la Rapid. Cum am spus de la inceput, asta are zilele numarate la Neftci ,pana se conving si aia cat de vslab este ca antrenor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.