Alte sporturiRapidȘtiri Rapid București

Presedintele CS Rapid a vorbit despre situatia financiara a Clubului. Cat incaseaza din numele stadionului

Rapid a renascut cu putere după finalizarea construcției noului stadion. Eforturile susținute ale sponsorilor au adus finanțare consistentă pentru toate secțiile sportive ale clubului.

Echipa de fotbal a avut parte de o șansă unică, avându-l pe Dan Șucu alături în proiectul lor, acesta contribuind substanțial pentru îndeplinirea obiectivelor pe care și le-au propus.

Astfel, Rapidul se bucură de o susținere financiară solidă și de un entuziasm fără precedent pentru a obține performanțe remarcabile în competițiile sportive.

CS Rapid produce bani din stadion

“Nu este o inovație majoră. Este o practică comună în multe alte locuri din afara țării. Cred că suma de 3 milioane de euro obținută pentru un contract pe o perioadă de 5 ani este foarte bună. Nu cred că există alte echipe care au obținut o ofertă similară.

Pe lângă denumirea stadionului, avem și un contract separat cu Superbet, motiv pentru care logo-ul lor apare și pe tricouri. Suma este confidențială, dar este foarte avantajoasă. Am organizat o licitație în care Superbet a ieșit câștigător”, a declarat Bogdan Vasiliu, notează Fanatik.

“Înseamnă 600.000 de euro pe an. Cum spunea și Bogdan, 2 milioane și ceva e bugetul total al handbalului”, a spus Robert Niță, completat de Lucian Ionescu: “Vin 600.000 care vin către CS Rapid și le gestionoați către alte secții”.

Rapid se bucură din plin de noua arenă

“De asemenea, vindem panourile de sus de pe stadion și panoul multimedia din sala de conferințe. Desigur, există și costuri asociate. Cei implicați în fotbal știu că gazonul a fost într-o formă excelentă timp de trei sezoane.

Dar din cauza folosirii intense, precum Campionatul European, gazonul a suferit. Și în iunie, când temperaturile au fost ridicate, au fost anumite probleme care au afectat gazonul. Cu privire la curățenie și alte servicii, acestea nu intră în sarcina noastră, ci sunt facturate chiriașilor noștri. 

Am avut Dinamo Kiev și Federația Română de Fotbal ca chiriași. Ne străduim să explorăm și zona de entertainment. Pentru perioada de pauză competițională de vara viitoare, avem programate două concerte pe stadionul Giulești.

Am fost foarte aproape de a sărbători 100 de ani de la fondarea clubului, un eveniment fabulos, dar ar fi fost și mai memorabil dacă UEFA ne-ar fi permis să avem public pe gazon. A trebuit să instalăm și să dezasamblăm totul în doar 24 de ore. Pare aproape ireal”, a completat Bogdan Vasiliu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.