Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu cere un stadion mai mare pentru Rapid: „Ei ar trebui să facă acest demers”

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a vorbit despre problema stadionului din Giulești, scrie prosport.ro.

Echipa antrenată de către Cristiano Bergodi umple stadionul din Giulești la fiecare meci din campionat. Arena are o capacitate de 14.047 de locuri.

Victor Angelescu spune că stadionul este unul mult prea mic pentru o echipă cu suporteri precum are Rapid.

„Avem stadionul mai mic! Pe undeva e și normal, dar dacă aveam stadion mai mare, poate era mai bine. Dacă există soluții, noi nu le știm, în momentul în care s-a început construcția stadionului s-au făcut toate eforturile să păstrăm cele 18-19 mii de locuri și nu s-a reușit. Nu știu sigur dacă există o soluție.

Era mult mai mare (n.r. stadionul vechi), exact. Dar ni s-a spus că nu sunt soluții pentru a mări tribuna a doua. Noi nu putem să facem un demers legal, pentru că stadionul este al Clubului Sportiv Rapid, nu al nostru. Cei care ar trebui să facă acest demers ar fi dânșii”, a spus Victor Angelescu, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Tribuna a2a poate fi mărita astfel: 1. Liniile de tren sa fie sub nivelul solului sau 2. Liniile de tren sa treacă pe sub tribuna. Cel puțin +5000 locuri.

  2. Pt.Mache.De vină am fost noi că n am protestat în fața guvernului când s au anunțat proiectele.

  3. La pulivara vom avea un stadion mai mare. Ma oftic fiindcă pe vechea “Potcoava” găseam întotdeauna bilete fiindcă de obicei nu erau mai mult de 10000 spectatori. Acum, fiindcă nu s-au gândit deloc ca Rapid, nou promovată și cu pretenții mari va atrage spectatori și suporteri din ce in ce mai mulți, trebuie sa-ți iei bilet cu o săptămâna înainte fiindcă altfel rămâi pe dinafara. Bun și televizorul!

  4. Timpul rezolva orice. Aveam o potcoava, la vremea ei una din cele mai mari si mai moderne arene sportive, copie mai mica a stadionului echipei Arsenal din Londra. La inaugurarea din 1939 au luat parte Regele Carol al II-lea, Principele Mihai, Mare Voievod de Alba Iulia, Prinţul Paul al Greciei, membri ai Guvernului Român, consilieri regali, înalţi demnitari, reprezentanţi străini, precum şi numeroşi delegaţi ai căilor ferate europene. Prin 90′ potcoava s-a inchis, marindu-se capacitatea la aprox 19 000 de locuri pe scaune. Impropriu spus marit pentru ca stadionul anterior avea gradene ce permiteau aproximativ acelasi numar de locuri, diferenta fiind dotarea cu scaune. A venit modernizarea, incluzand demolarea (!) si ne-am trezit cu un stadion de 14 000 locuri ‘cochet’ (sic), adica mic insuficient pentru eternul public din Giulesti si zonele limitrofe uriase ( Chiajna,Grivita,Crangasi,Rosu,Pajura, Plevnei,Gara de Nord, etc ; locatia nu se poate schimba niciodata, e inima noastra) O sa vina implacabil si timpul nostru ,cat o sa mai reziste existenta fierariei inestetice si inutile din spate (personal regret, acela fiind unul din multele locuri de joaca ale copilariei mele) unde sigur o sa ne extindem, mutandu-se chiar si terenul si permitand o marire considerabila. Repet,timpul le rezolva pe toate.

  5. Asta este, ramanem cu asta, oricum sa fim sinceri, arata urat de tot, inghesuit, mie unul nu imi place, are o forma foarte ciudata, meritam cel putin 25000 de locuri, dar incompetentii au facut unul mic, acum ne rup cu banciile si taxele, clan interlop sa-i numim?

  6. Bravo 1923.ro. văd că nu am parte la liberă exprimare. Fără injurii în comentarii şi cu argumente la ceea ce scriu, observ că deranjez. Îmi cer scuze că v-am arătat cu degetul că faceţi „copy-paste” la articole de toată jena de pe GSP şi ProSport şi nu sunteţi capabili să postaţi lucruri noi, diferite, corecte, concise şi binenţeles, în favoarea Rapidului, a clubului şi a suporterilor. De fapt îmi retrag scuzele, deoarece nu le meritaţi. Sper să vă înjure ăştia prin comentarii la greu că văd că la ei sunt acceptate de moderator comentariile…

  7. Credeți că o să demoleze cineva acoperișul ca să extindă tribuna 2? Și cât s-ar câștiga? 2000-3000 de locuri?
    Trebuia alt proiect din capul locului. Dar când spui Guvern, spui ȚSKA/Dinamo.

  8. De vină este superficialul Ludovic Orban care a decis ca e suficient ca dimensiune! Soluții erau și pentru 25.000 locuri dar nu au fost consultați ingineri și arhitecți din domeniu iar ministerul transporturilor s-a încăpățânat să păstreze 2 linii de manevră pe care zac niște vagoane scoase din uz. Dacă fenomenul fotbalistic ia amploare și în România, stadionul Giulesti va deveni muzeu din cauza mediocrității celor care l-au aprobat în frunte cu inginerul chitarist menționat anterior!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.