Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi, declarații mobilizatoare după victoria de la Botoșani: „E important! E foarte important”

Principalul motiv de bucurie al lui Cristiano Bergodi după FC Botoșani – Rapid 1-3, din prima etapă a grupei B din această ediție de Cupa României, a fost dezvăluit chiar de către antrenorul italian la flash-interviul susținut la finalul jocului.

Cristiano Bergodi, fericit la finalul meciului din Cupa României

„Am meritat această victorie, cine a jucat mai puțin astăzi a fost în primul 11, mă bucur pentru toți. Portarul a apărat foarte bine, Virgil, sunt mulțumit și îi felicit. Au fost contre dintre jucători, este normal, s-a terminat bine. Am jucat un fotbal plăcut, încă o dată trei goluri și multe ocazii.

Câștigarea Cupei României in acest sezon duce în preliminariile Europa League, e important. Era important primul meci, e și U Cluj, și CFR (n.r. în această grupă B), avem meci cu CSA, era foarte important să câștigăm la Botoșani, am avut această deplasare lungă.

Mă bucur, îmi felicit băieții. (n.r. despre meciul cu Hermannstadt din Superliga, din deplasare) Gândul de a câștiga întotdeauna, vom întâlni o echipă antrenată foarte bine, cu calitate, greu de bătut, va fi dificil, dar suntem pe drumul cel mai bun. Băieții trebuie felicitați toți”, a spus Cristiano Bergodi.

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Un meci bunicel, facut de rezerve. Pana la 2 zero s-a vazut clar diferenta de valoare, dar dupa aia baietii s-au relaxat. Meteahna veche. Una peste alta e un pas inainte.

  2. Bai omule,daca esti nemultumit uitate la alt program caci ai de unde alege,ce vrei sa spui caci trebuia sa stam in careul Botosanilor si atunci tot ai fi reprosat ceva,trebuiau si ceilalti sa atace si sa aibe ocazii deoarece era echipa gazda ,mai bine uitate la alte echipe care joaca cu echipe din esaloane inferioare si au fost in incurcatura asa ca ia licenta de antrenor si ai sa vezi dupa aceea.

  3. Care au fost ocaziile alea multe?? Botoșani ne-a dominat clar 60 de minute din 90. În apărarea noastră au jucat cascadorii râsului. 3-0 in min. 53 era un scor inexplicabil.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.