Rapid

Victor Angelescu a spus pe cine se bazează Rapidul. Cine sunt atacanții cu care Bergodi îl va înlocui pe Albion Rrahmani

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a anunțat că echipa se va baza în săptămânile viitoare pe cei doi atacanți de care Bergodi dispune în prezent și care sunt apți din punct de vedere medical.

Este vorba despre Alexandru Stan, un fotbalist tânăr, promovat din propria academie, fără experiență la nivel profesionist, și despre Kevin Soni, atacantul camerunez în vârstă de 25 de ani care a fost adus în această toamnă în Giulești din postura de jucător liber de contract, după ce la începutul verii s-a despărțit de grecii de la Asteras Tripoli, dar care însă, conform spuselor lui Angelescu, nu s-ar afla încă la cel mai bun nivel al său din punct de vedere fizic.

„A intrat fundașul destul de agresiv pe gleznă… Ați văzut și voi cât de agresiv au jucat cei din Andorra, asta e, s-a întâmplat.

Nu suntem în discuții cu nimeni și nu vom mai aduce niciun jucător. În iarnă vom vedea pe ce posturi avem nevoie de întăriri, dar acum avem doi atacanți în lot. Nu puteam să preconizăm acest lucru (n.r. dacă regretă vânzarea lui Dugandzic), a fost o ofertă foarte bună pentru jucător și bună pentru club.

Nu mai aveam cum să îl ținem și, încă o dată, de asta avem academie, avem un jucător foarte talentat care își așteaptă șansa (n.r. Alexandru Stan). Îl avem și pe acest Kevin Soni, care sper să ajungă la un nivel optim în următoarele săptămâni.

În acest moment, Soni nu poate să joace un meci întreg, nu este fizic unde trebuie. Sperăm ca în următoarele două-trei săptămâni să fie.

Avem încredere în Alexandru Stan, normal că ne-ar fi plăcut să îl avem pe Rrahmani, dar asta este. Fiecare jucător va avea șansa lui și poate va fi ca Rareș Ilie, care a demonstrat destul de repede. Acest tânăr jucător poate să demonstreze”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Mai bine l ati baga pe Țapu in atac..si a incept cariera ca atacant si o poate termina la fel😅 goluri sa bage.. oricum, el are experienta cea mai mare, nu cred ca mai avem pe cineva castigator de cupa uefa..

 2. Cu asta se prezinta angelescu:
  Avem încredere în Alexandru Stan, normal că ne-ar fi plăcut să îl avem pe Rrahmani, dar asta este.

  Mai bine tacea.

  Asta este ? zice el.
  Pai sa o zicem pe-a dreapta.
  Ati vrut repede bani in teşcherea…si l ati dat pe Duga.
  Doar banii conteaza pt voi…nu performanta

  Si pe ce te bazezi nea angelescule ?
  Ce meciuri au avut la noi acest Stan si acel Soni?
  Vorbeste aiureli.
  Ce performanta sa faci cu Stan si Soni ?

  Incerci nea angelescule marea cu degetul.
  Si apoi dai cu declaratii pline de abureli de 1 leu si 2 bani.
  .

 3. Sa aduci un jucator care nu este pregatit fizic, sa-l tii pe cheltuiala ta un timp indelungat pentru ca, mai apoi, sa-ti dai seama ca nu este ceea ce trebuie nici din punct de vedere fotbalistic, mi se pare diletantism curat ! Nu este aceasta prima si, cred, nici ultima experienta pe care o traverseaza clubul. Dar de ce m-ar durea pe mine capul de ” liniile de bussiness” ale lui Sucu, nu el si-a planificat riguros afacerea ?

 4. Am luat un caz de targa care are 45 de ani dar se da de 25 si ne bazam pe un copil pe care nu ne bazam cand l-am adus pe rrahmani la echipa! Asa e cand iti faci masterul in scouting la fifa 23, asta chiar ne crede atat de prosti incat sa ne minta in fata ca avem atac pentru meciurile cu oile si craiova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.