Gigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Gigi Becali a vorbit despre accidentarea lui Albion Rrahmani și explică de ce Rapid nu va avea atât de mult de suferit după accidentarea kosovarului: „Nu mai exagerați”

Gigi Becali a explicat de ce absența lui Albion Rrahmani (23 ani), accidentat în meciul Andorra – Kosovo, 0-3, nu o va afecta foarte mult pe Rapid, scrie prosport.ro

Patronul de la FCSB este de părere că Albion Rrahmani nu are nicio calitate care să iasă în evidență, și că este deficitar la forță, viteză și dribling.

„Da, l-au pierdut pe Maradona. Nu e, e bun fotbalist, dar nu mai exagerați. Spune-mi o calitate în care e excelent. Ca să ai luciditate în fața porții, trebuie să ai forță și mai trebuie să ai viteză și dribling, și după aia vine luciditatea în fața porții”, a spus Gigi Becali conform sursei citate.

  • Albion Rrahmani a avut un start fulminat de sezon la Rapid. Atacantul din Kosovo, cotat la 1,2 milioane de euro de publicația Transfermarkt, a marcat de șase ori în cele șapte meciuri în care a fost folosit. De asemenea, a oferit și două pase decisive, ambele în Superliga, în victoriile cu CFR Cluj, 3-1, și Poli Iași, 3-2.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Ceea ce spune oierul sef in articol este neadevarat. prezentarea lui este falsa. Acest siretlic nu cred sa fie inghitit de noi rapidistii. Rrahmani a dovedit prin ceea ce a realizat in cele 7 meciuri jucate la Rapid, ca este cu adevarat fotbalist. Sunt convins ca toti FCSB-istii s-au bucurat enorm de aceasta accidentare nefericita. Asi dori ca d-nul Sucu impreuna cu ceilalti conducatori ai clubului sa gaseasca solutia ideala de inlocuire a jucatorului accidentat. Oricum vom merge cu incredere si optimism inainte. FORTZA RAPID!.

  2. Puşcăriaşul ăsta circar, mare dătător cu părerea despre absolut orice (că doar avem cu toţii dreptul la liberă exprimare în minunatul stat democratic…), mai mult ca sigur acum îi mulţumeşte lui dumnezeu în toate rugăciunile posibile indiferent de locaţie şi de oră… aşa că am şi eu o întrebare pentru ciobanul religios:
    Auzi băi „bucăţi se brânză rămasă printre dinţi”, eu nu le am cu divinitatea şi religia, dar zi-mi tu câte păcate faci băi boule când minţi, dai dovadă de invidie şi când mai doreşti şi răul altora? Nu mă refer la declaraţia de acum, ci la modul general…?

  3. Pai oierul vb cum o fac cativa latrai de pe aici! Acu doua articole scria unul ca nu am pierdut mare lucru, intra soni si oricum rrahmani nu mai juca nimic! Astia-s idiotii care se dau rapidisti adevarati pe aici, niste capete seci care frizeaza pateticul, aparand o conducere de doi lei!

  4. Eheeee daca asa spune Becali m-am mai linistit!… In sinea lui cred ca se bucura de aceasta accidentare si poate vede in ea un semn divin. E o pierdere grea insa chiar ca nu trebuie sa exageram, adica sa incepem sa bocim ca Rapid nu mai are nici o sansa la unul din primele 3 locuri. Eu cred ca locul 3 este accesibil, primele 2 sunt aproape adjudecate de CFR si FCSB, pentru ca am avut un start slab in campionat. Dar asta nu ma impiedica sa sper (cu moderatie) la mai mult. Hai Rapid!

  5. Nea JJ este invidios, dar are dreptate ca Rahmani nu are forta. Asa este, dar daca mai pune ceva muschi o sa fie bine. Restul sun bla-bla-uri.

  6. Credeți că becaĺi e specialist în ceva? E un Neica Nimeni cu bani pe care nu cred că i-a dobândit mulțumită unor calități personale. Schimbul avantajos de teren cu MAPN este rezultatul unor relații de tip ceaușist, cred. Face pe marele credincios și emite tot soiul de păreri stupide. Într-o societate normală ar fi un individ nesemnificativ. Si nu i s-ar permite să behăie toată ziua la TV și în presă.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.