RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Suporterii CSA Steaua vor sparge monitorul de nervi! Victor Angelescu nu considera echipa Armatei o rivala a Rapidului: „E mai important meciul cu FCSB”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, crede că victoria din meciul cu Universitatea Craiova le-a demonstrat tuturor că formația giuleșteană își merită pe deplin locul din clasament.

„Cu Universitatea Craiova am făcut un meci solid. Era liniște și înainte, dar victoria arată că merităm să fim pe 3 și să ne batem la primele locuri.

Acum sperăm să câștigăm cu CSA, ca să facem un pas spre a ieși din grupele Cupei. Cred că vor apărea jucători noi în meciul de Cupă, vedem cum va gândi Cristiano. Avem încredere în toți jucătorii.

Sperăm să câștigăm meciul următor. Știm că ar trebui să ne ridicăm nivelul în deplasare. Am vorbit despre asta. Dar va fi foarte greu. Pentru orice echipă care are fani ca ai noștri, e greu să greu să joci la fel și acasă, și în deplasare. Ai un avantaj acasă. Dar cred că putem să avem un nivel mai bun în deplasare și să facem mai multe puncte.

Îmi doresc victoria în ambele meciuri. Da, mai important e meciul cu FCSB pentru că e o rivală. E echipa de primul loc, cu care ne batem. FCSB e și mult mai bună valoric, decât CSA Steaua. E greu să faci o comparație între cele două. E mult mai greu meciul cu FCSB”, a spus Victor Angelescu pentru GSP.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Cel mai important este meciul cu CSA Steaua din cupa. Daca nu castigam adio avansare in cupa Castigarea cupei ne asigura un loc in cupele europene si un trofeu important. Cu FCSB este un meci oarecare dintr-un campionat luuung. Angelescu s-a referit la dificultate (nu cum gresit apare in titlu ca importanta) cum corect a pus pe primul loc meciul cu FCSB, ca importanta ,meciul cu CSA Steaua fiind vital.

  2. Deocamdata CSA Steaua in afara de FCSB, cu care are o disputa juridica pentru identitate si palmares, nu poate avea nici un rival atata timp cat nu are drept de promovare. Si da, meciul cu echipa ciobanului e mai important, iar meciul cu CSA in mod normal nu ne va pune prea multe probleme, chiar daca-l vom juca cu rezervele, cu conditia sa-l abordam serios, fara sa prvim adversarul de sus.
    Hai Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.