RapidȘtiri Rapid București

Bocciu inainte de dubla cu CSA si FCSB: „In ceea ce privește lupta lor pentru identitate, nu este treaba noastră”

Cu o săptămână înainte de a avea loc această partidă, cel supranumit ”Bocciu” a subliniat că Rapid va avea avantaj în fața celor de la CSA Steaua atât pe teren, cât și în tribune.

”S-au făcut cinci ani de la meciul din Liga 4. Cum s-au schimbat lucrurile? Păi, Rapid este propulsat spre nivelul european, ei au rămas pe loc. Da, categoric, plecăm ca favoriți în acest meci. Acum, în ceea ce privește lupta lor de identitate, nu este treaba noastră. Nu ne băgăm în problemele lor.

Eu cred că vom fi mai mulți decât ei. Ați văzut, la Rapid, fiecare meci, indiferent de zi, se joacă cu casa închisă. Sper să se mobilizeze și ei, să vină, așa avem un spectacol garantat”, a declarat ”Bocciu”, pentru iamSport.

Cum a comentat potențialele incidente din tribună și ce le cere jucătorilor Rapidului: ”Suntem în 2023. Mergem în ring sau în cușcă!”

Chiar dacă această partidă este considerată una de risc major și aproape sigur Jandarmeria va avea un dispozitiv impresionant, șeful suporterilor a dat un mesaj menit să calmeze spiritele. Totodată, Liviu Ungurean are așteptări mari din acest sezon de Cupă.

”Suntem în 2023, nu ne mai batem pe stadioane, nu cred că-și mai au rostul. De asemenea, sunt copii, bătrâni pe stadion, mergem să facem spectacol. Mergem în ring sau în cușcă să ne batem, nu pe stadioane. Mergem să ne susținem echipele, nu să facem incidente. Cupa României este un obiectiv al Rapidului. Vă dați seama, după atâția ani de amărăciune ne dorim un trofeu, să ne bucurăm de performanță sportivă”, a precizat liderul Peluzei Nord Rapid pentru sursa citată.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Noi am evoluat ,adevarat dar ei (a spus bine Bocciu) au ramas pe loc, asa ca ,atentie la posibile provocari pe drumul spre stadion si la iesire dupa ce ii caftim la fotbal. Asa era si la cuplaje drumul nostru spre casa era presarat cu ciocniri, la bariera, in fata la Dinamo, la Gara, cu adversari, cu militia, ajungeam greu acasa in Giulesti, Grivita, Crangasi,etc cu steagurile, talangile si tot arsenalul nostru de suporteri intreg. Timpurile s-au schimbat, noi trebuie sa fim exemplu de civilizatie . Ramane doar respect pentru galerie si eternul refren: „S-a strans astazi in tribuna/ Galeria cea mai buna/ Din intregul Bucuresti/ Ca astazi e sarbatoare/ Joaca o echipa mare/ E Realul( Rapidul ) din Giulesti. Rapidul nostru … s.a.m.d. Nu stiu de ce, dar mi-a venit sa cant aici, asa,singur, de nebun. Ma scuzati.

  2. Ma bucur ca avem cea mai frumoasa galerie din tara condusa de un sef care exprima civilizat. Cred ca incidentul ”Cristina Neagu” a fost doar o intamplare nefericita. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.