Cristiano BergodiDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Motivul pentru care Daniel Niculae și Ionuț Voicu au INTERZIS la antrenamentele Rapidului. Cristiano Bergodi a luat decizia

Cristiano Bergodi nu acceptă ca Daniel Niculae și Ionuț Voicu să se dezechipeze și să dea o mână de ajutor pe teren la antrenamentele giuleștenilor, informează prosport.ro.

Cristiano Bergodi este unul dintre cei mai profesioniști tehnicieni din fotbalul românesc. Meticulos în tot ceea ce face în locul unde activează, antrenorul italian pune în primul rând bază pe respect și disciplină.

Tehnicianul italian nu apleacă niciodată urechea la zvonuri sau la clinciuri între taberele din club. Își vede pur și simplu doar de treaba sa, cea pentru care este angajat acum la Rapid. Însă, foarte mulți suporteri giuleșteni s-au întrebat dacă Daniel Niculae, 40 de ani, președintele giuleștenilor, dar și Ionuț Voicu, 39 de ani, delegatul Rapidului, mai participă din când și fizic pe teren la antrenamentele echipei, acolo unde la orice oră ar putea să dea o mână de ajutor la diferite exerciții, în special la cele 5 cu 2.

Deși au ajuns la 40, respectiv 39 de ani, cei doi și-au păstrat o formă fizică foarte bună, dar Bergodi nu dorește ca Nico și Voicu să se implice și să dea o mână de ajutor pe teren. Pe la alte echipe din fotbalul românesc, cu foști jucători din echpă aflați acum în staff, astfel de lucruri se întâmplă, însă nu și la Rapid.

Motivul? Antrenorul giuleștenilor nu dorește ca jucătorii săi să aibă ulterior impresia că se pot trage de șireturi cu cei doi oficiali. 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.