Stiri

Ciolacu spune că nu s-a discutat despre liste comune PSD-PNL la alegeri: Astăzi avem o şedinţă de coaliţie

Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a declarat luni că nu s-a discutat despre liste comune cu PNL la alegerile din 2024 şi a adăugat că, în cursul zilei, va avea loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare, scrie AGERPRES.

„Nici n-am apucat să vorbim. Am vorbit mai mult în spaţiul public. Astăzi avem o şedinţă de coaliţie”, a declarat Ciolacu, la Universitatea Politehnica Bucureşti, întrebat dacă mai este valabilă varianta unor liste comune PSD – PNL.

Pe 27 septembrie, premierul a declarat că PSD şi PNL vor discuta, în prima şedinţă a coaliţiei, şi despre abordarea pentru alegerile de anul viitor, el adăugând că nu exclude posibilitatea unor liste comune ale celor două partide.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, într-un interviu la Digi 24, dacă la alegerile de anul viitor PSD va candida pe liste comune cu PNL. „În politică există discuţii, la fel cum şi oamenii au idei. Există aceste discuţii. Nu au fost aplicate. De exemplu, luni va exista o şedinţă de coaliţie. Vom începe cu agenda guvernamentală, e normal. Vom avea agenda legislativă şi va fi şi o agendă politică. Vom discuta abordarea alegerilor, pentru că în acest moment suntem într-o coaliţie. Eu nu exclud acest lucru”, declara la acea vreme Ciolacu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.