Rapid

Dănuț Lupu rupe tăcerea după ce a fost condamnat la închisoare cu executare! Prima reacție a fostului fotbalist din Generația de Aur: „Atunci o să mă predau”

Dănuț Lupu a oferit prima reacție după ce a fost condamnat la închisoare cu executare 7 luni și 10 zile pentru că a condus fără permis de conducere.

Dănuț Lupu a reiterat că motivul pentru care a condus cu permisul de conducere suspendat a fost strict de ordin medical. Trebuia să ajungă de urgență la spital, iar în zona în care se afla nu avea acces la nicio aplicație de ride-sharing.

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România, nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public…”, a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik.

„Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, a spus Dănuț Lupu, la ultima apariție în fața instanței.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dacă fiecare ar fi tratat cu blândețe nimeni n-ar mai respecta legea. Lupu n-avea decât să cheme un taxi sau un Uber.

  2. Pedeapsa e cam aspra Lupusor, eu cred ca era suficient sa-ti dea o amenda penala. Dar nu cumva esti recidivist? Iar daca trebuia sa ajungi de urgenta la spital n-ai putut lua legatura cu cineva care sa te ajute, ca doar esti o persoana cunoscuta. Preda-te, poarta-te frumos acolo si poate vei avea un regim semideschis si chiar o reducere a pedepsei care oricum nu e mare.

  3. Stat esuat, trebuia sa te faci profesor de fizica, dadeai medidatii, aveai 6 blocuri, romanii te votau 10 ani, dupa stai in vila de protocol, te-ai facut fotbalist, acum mergi la bulau, dar cine te-a pus sa te urci la volan fara permis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.