RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Îl cunoaște foarte bine și e sigur că se va impune la Rapid: „Cred că are nevoie de încredere”

Viorel Ferfelea, fost jucător la Sportul Studențesc și actualmente antrenor la Agricola Borcea a vorbit despre situația lui Cătălin Cîrjan, mijlocașul central în vârstă de 20 de ani de la Rapid București, scrie prosport.ro.

Viorel Ferfelea îi cunoaște de la Sportul Studențesc atât pe Cătălin Cîrjan cât și pe fratele mai mare al acestuia, Daniel Cîrjan.

„Fratele lui este elevul meu, la Agricola Borcea, la Liga 3, așa că eu îi știu foarte bine că amândoi au fost la Sportul Studențesc. Din punctul meu de vedere, e un copil foarte talentat, care a muncit extrem de mult. Probabil că realitatea fotbalului românesc este total diferită față de ceea ce a întâlnit el acolo, dar eu cred că el are calitatea de a juca foarte lejer în România. Eu nu pot să cred că nivelul echipei a doua a celor de la Arsenal este mai slab decât Liga 1. Refuz să cred chestia asta, pentru că noi tot timpul ne raportăm la ceea ce se întâmplă afară. De fiecare dată când jucăm cu o echipă de afară avem probleme. Și atunci la ce ne raportăm?

Sunt foarte optimist, pentru că are niște calități și cred că are nevoie de încredere, atât. Calitățile nu o să i le ia nimeni niciodată”, a spus Viorel Ferfelea.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Cum poate fi plăpând un jucător care s-a format în prodigioasa Anglie?

  2. Facem prea mult caz de orice tânăr jucător român care a fost câțiva ani pe afară. Pănoiu e peste Cîrjan, dar nu-l bagă nimeni în seamă fiindcă el nu s-a diasporizat.

  3. E bun, dar nu are un fizic convingator. E firav si in duelurile mai tari pierde de fiecare data. Cat timp sta departe de adversar este in regula.

  4. @ferdi

    Echipa U23 a lui Arsenal e echipa a doua. Nu exista o alta echipa sub prima echipa. U23 e echipa a doua si evolueaza in Premier League 2. Alaturi de Cirjan, in sezonul trecut, au jucat si jucatori precum Emile Smith-Rowe sau Marquinhos.

  5. Nu e echipa a doua a lui Arsenal, e doar echipa de tineret.
    În mod evident Cîrjan se mișcă binișor, dar nu convinge total. L-am văzut pasând foarte îndrăzneț la Botoșani, totuși încă nu se poate impune. Deci oricâte prejudecăți am avea există o anumită diferență între tineretul din Anglia, unde a jucat și Carnat de exemplu, și topul Ligii de la noi. Ne place să ne spurcăm singuri și din cauza asta sărim peste cal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.