Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu i-a oferit o lectie lui Gigi Becali, in direct la EXCLUSIV RAPID, emisiune moderata de Ovidiu Ionescu pe prosport.ro

Dan Șucu, lecție în direct pentru Gigi Becali: „Cum să nu mă pricep, despre ce vorbim aici?”

Proprietarul Mobexpert a spus că se pricepe la fotbal la fel de mult ca ceilalți conducători de cluburi din Superliga, excluzându-l pe Gică Hagi, și, în plus, a apreciat că modul de lucru abordat de Becali la FCSB nu este unul tocmai profesionist.

„Nu o să fie niciodată simplu, asta e clar. E greu să fii simplu. Toată lumea spune că Șucu nu se pricepe la fotbal. Cum să nu mă pricep? Nu e niciun român care nu se pricepe la fotbal, despre ce vorbim aici? Orice român se pricepe la fotbal. Și eu mă pricep la fotbal, cam cât se pricep și ceilalți acționari la cluburi din România.

Singurul acționar care se pricepe la fotbal este domnul Hagi. În rest, ceilalți ne pricepem la fel, orice am spune unul despre celălalt, nu avem ce discuta. Diferența este că eu personal, cu cât știu mai multe, cu atât îmi dau seama cât de puține lucruri știu. Și atunci trebuie să apelez la cel care știe.

Și dorința mea este să îi dau posibilitatea specialistului să arate ce știe, nu să vorbesc eu despre ce știu, este simplu. Știm foarte clar care sunt specialiștii, sunt plătiți pentru lucrul ăsta, sunt angajați să știe și mai departe să arate ce știu.

E treaba dânșilor la celelalte cluburi, cum doresc să își organizeze în interior modul de lucru. Eu nu cred că un patron are ce căuta în zona sportivă. Eu sunt obișnuit cu ideea de delegare de responsabilitate și mai departe cu verificarea și controlul delegării. Noi avem lucrurile foarte simple. Avem oameni care vin cu rezultate și care reușesc și oameni care vin cu motive pentru care nu reușesc, e foarte simplu”, a spus Dan Șucu, la EXCLUSIV RAPID.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Asa este: toti ne pricepem la „forbal’ : chibiti de Cismigiu, postaci pe situri ( cazul meu si al celor de pe aici), astia fiind cei nevinovati si apare lista luuunga a celor vinovati : unii comentatori TV guristi insinuatori si mistificatori in direct sau gazde si invitati la emisiuni sportive naimiti ,mincinosi, specialisti in mistificari si pseudoanalisti unii mincinosi altii incompetenti (fosti jucatori care isi dadeau cu stangu’ in dreptu’ care nu intelegeau fotbalul nici cand jucau, daramite acum, antrenori „specialisti” in salvarea de la retrogradari ( multe nereusite, fosti blatisti consacrati cu functii, pe la cluburi, pe la liga, unii fosti (poate si viitori) puscariasi, infractori, oameni de casa ai unor patroni mediocrii dar cu mari ifose (cei mai mincinosi) toti cautand sa ne convinga de adevarul lor, pe principiul: ” nu crede ce vezi tu cu ochii tai, crezi ce iti spunem noi”. Importante sunt doar deciziile luate in domeniu fotbal si astea le iau doar patronii , arbitrii si instantele de judecata, restul sunt doar vorbe goale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.