Dan ȘucuNaționala de Fotbal a RomânieiRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a vorbit despre recuperarea lui Rrahmani: „Va fi tratat în același fel, exact ca și cum ar fi copilul meu”

Dan Șucu este implicat sută la sută în recuperarea lui Albion Rrahmani, atacantul kosovar de la Rapid care a suferit recent o accidentare gravă, fractură la gleznă, în meciul disputat de naționala țării sale contra Andorrei, în grupa României din campania de calificare la Campionatul European din 2024, scrie prosport.ro.

„A venit groaznic de rău. Am vorbit cu Albion, i-am explicat că va fi tratat în același fel, exact ca și cum ar fi copilul meu. Beneficiază de cel mai bun chirurg posibil, care a făcut operația, beneficiază de cea mai bună recuperare posibilă.

Am încercat să îl aducem repede de la Priștina, să nu meargă cu piciorul rupt 12 ore pe drumuri, l-am adus acasă cu un avion special, trimis pentru el. Facem absolut tot ce se poate face pentru ca el să se întoarcă și să se simtă respectat, și noi la rândul nostru să simțim respectul lui, e foarte simplu.

Azi am vorbit cu domnul doctor Vlad Georgeanu, mi-a spus că evoluția lui este foarte bună, operația a fost foarte similară cu ce s-a întâmplat cu Jayson Papeau. Răspunde foarte bine, deja a intrat în programul de recuperare. Tot ce se poate face va fi făcut. El e foarte ambițios, sunt convins că îl vom avea foarte curând”, a spus patronul Rapidului la EXCLUSIV RAPID.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Este ceva normal ce face Sucu, daca te respecti ca om, ca patron care ridici pretentii de leader ,de onorabilitate, sa nu-ti fie rusine de tine cand te uiti in oglinda. Revenind la Rrahmani fotbal competitiv va juca probabil prin Martie, spre sfarsitul returului., dupa perioada de recuperare si, mai ales, dupa perioada de eliminare a fricii de o noua accidentare. Vezi cazul lui Papeau care de curand a inceput sa joace apropiat de ce poate el la maxim.

  2. Inca o dovada a domnului SUCU ca este 100% ancorat in toate problemele clubului. Respect domnule SUCU pentru tot ceea ce faceti pentru RAPID. Aceasta atitudine este ceea ce era necesar pentru managementul clubului. SINCERE FELICITARI SI BINEINTELES FORTZA RAPID!.

  3. Da, bre, bine ca INVESTEȘTI în el pt ca dacă ai aduce jucători de calitate și sa dai un salariu de top 3 echipe e scump.
    Nu ti permiți

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.