Alte sporturiRapid

Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid: “Vrem să câștigăm Champions League de cel puțin două ori în următorii 7 ani”

Dominația celor de la Gyor și Vipers Kristiansand în ultimii ani în handbalul feminin ar putea să devină istorie. Câștigătoare ale Ligii Campionilor din 2017 încoace, cele două echipe se pregătesc să facă față unui rival nou. Rapidul anunță, prin vocea președintelui Bogdan Vasiliu, planuri ambițioase până la finalul deceniului.

„Din 2025 în 2030 trebuie să fim în Final Four în fiecare an şi acolo de 2-3 ori să câştigăm comeptiţia, dacă cineva crede că poţi câştiga în fiecare an e greu. Îmi asum ceea ce spun”, a fost obiectivul anunţat de Bogdan Vasiliu, în cadrul proiectului Fanatik, Suflet de rapidist.

Acesta dezvăluie care sunt ingredintele cu ajutorul cărora poate să fie construită o echipă care să aibă un asemenea succes.

„Noi am avut de multe ori de câştigat prin prisma faptului că suntem în Bucureşti. Atunci când ne interesează o jucătoare prima întrebare pe care o pune este să vadă cine o antrenează.

Din păcate la nivel european antrenorii care pot câştiga Liga Campionilor se pot număra pe degetele de la o mână şi e o luptă acerbă pentru ei.

Între 10.000 şi 15.000 de euro te-ar costa un astfel de antrenor pe lună. Orice proiect serios îl începi cu antrenorul. Antrenorul aduce proiectul şi proiectul aduce sponsori”, a mai dezvăluit şeful giuleştencelor.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce sponsori? Are grijă Guvernul să plătească antrenorul și jucătoarele, din bani publici. România e prosperă, finanțele statului sunt sănătoase, n-avem treabă!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.